2777
2789
عنوان

کارما

305 بازدید | 18 پست

کیا به کارما اعتقاد دارن

اینکه شخصی ک بدی کرده تو همین دنیا جوابشو میگیره

اگه تجربه ای داشتین بگین

یا اگ دیدین این موردو با چشم خودتون

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجانب بارها با گوشت پوست خود لمس کردم الان میترسم حرفای یکی تکرار کنم چه برسه به قضاوت 

جدا؟

میتونی مثال بزنی البته اگ دوس داری

شک نکنین واقیعت داره  من برا خودم پیش اومده  کار بدی در حق کسی کردم جوابشم گرفتم بدجور

کارما ب نظرم چیز خوبه

منم راضیم تو همین دنیا جواب کارای بدمو بگیرم

ولی ی شخصی کاری بدی در حق من کرده ک یکساله هنوز درگیرشم. هرروز لعنتش میکنم.. با خودم میگم چرا هیچیش نمیشه... پس کو عدالت☹️☹️☹️

من اصلا ندیدم راستش و به نظرم ظالم همیشه سالمه😀

منم دارم ب همین نتیجه میرسم

ولی دوس دارم کارما واقعیت داشته باشه😥

تو یه دوره از زندگیم سه نفر بهم تهمت زدن که آتیش گرفتم واگذارشون کردم به خدا .خداشاهده هرسه شون دقیق ...

خداروشکر🙏

انشالله ک برا منم اتفاق بیوفته و اون شخصی ک بهمون ظلم کرده رو ببینم ک ب سزای عملش رسیده

کارما ب نظرم چیز خوبه منم راضیم تو همین دنیا جواب کارای بدمو بگیرم ولی ی شخصی کاری بدی در حق من ...

شما از کجا میدونی جواب کار بدشو نگرفته   حتما طرف باید قطع عضو بشه  بعضی وقتا ادم جوری از لحاظ روحی خراب میشه که صد برابر بدتر از ضربه فیزیکیه

❤الهم صل الله محمد و ال محمد❤
خداروشکر🙏 انشالله ک برا منم اتفاق بیوفته و اون شخصی ک بهمون ظلم کرده رو ببینم ک ب سزای عملش رسیده

میبینی عزیزم هرکسی جواب اعمالشو تو همین دنیا پس میده همسر من میگه بهشت و جهنم تو همین دنیاس

شما از کجا میدونی جواب کار بدشو نگرفته   حتما طرف باید قطع عضو بشه  بعضی وقتا ادم جوری از ...

عزیزم کلاه گذاشته سرمون

الان راس راس داره برا خودش میچرچه

دادگاه وپاسگاش برا ما مونده☹️☹️

میبینی عزیزم هرکسی جواب اعمالشو تو همین دنیا پس میده همسر من میگه بهشت و جهنم تو همین دنیاس

انشالله که همینطور باشه🙏🙏🙏