2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر توافقی نبوده دوسال تو دادگاه اواره گشتم ،،،میتونی بفهمی یا اظهار فضل میکنی؟؟

شما هم میتونی بفهمی که برای رسیدن به حقم چقدر کشیدم.. 1 سال و 9 ماه...منم آواره دادگاه اما مهریه و نفقه...چون اول باید قشنگ کند بعد رفت که ارزش زن رو بدونن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
شما هم میتونی بفهمی که برای رسیدن به حقم چقدر کشیدم...2 سال...منم آواره دادگاه اما مهریه و نفقه...چو ...

من حس الانمو باهیچی عوض نمیکنم وگرنه همسر سابقم حاضر ب جدایی نبود مهرمو نیداد هنوزم ب کارتم پول میزنه بعد من باز پس میفرسم ب خودش🤣

من حس الانمو باهیچی عوض نمیکنم وگرنه همسر سابقم حاضر ب جدایی نبود مهرمو نیداد هنوزم ب کارتم پول میزن ...

عجب عقلی داری تو...واقعا عقلت پاره سنگ برمیداره پولو میفرستی براش نه؟فکر کنم خوشی زیر دلت زده که 2 سال خودتو آواره دادگاه کردی نه؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
کاملتر بگید شاید بتونم کمک کنم

ببینید خواهرم ۷ساله که از شوهر شداره جدامیشه بعد شوهرش درخاست طلاق داده بود.شوهرش بعد درخاست ازدواج مجدد کرده بود الانم زن و بچه داره.هر ده ماه یبار هم یه سکه میده به خواهرم.مهریش۱۲۸تاس.حالا خواهرم درخاست طلاق داده بعد چند وقت پیش دادگاشون بود خواهرم گفته ۵۰تاازمهریمو بده طلاق بگیریم.بعد شوهره گفته من ندارم یاازهمش بگذر یا ۵۰سال صبرکن من سکه بدم.بعدش پروندشون رفت دیوان.حالا جوابش اومده که سازش کنید.حالا این یعنی چی

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

مثل من من کیک هم گرفتم 😄😄😄میگما طرفمون چجوری میفهمه که جدا شدیم 

بین دفترخونه سه تا نامه میده ،یکی ببری بدی شعبه بدوی دادگاه، یکی پست تا ارسال کنی برااون عوضی،یکیم ببری دفترخدمات قضایی تا ابلاغ کنن ب یارو ،بعد رسیدشو بیاری بدی ب دفترخونه و شناسنامتو بگیری