2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننوشته در صورت استنکاف زوج دفترخانه به نمایندگی از دادگاه طلاقو میخونه یه همچین چیزی ننوشته ؟نوع طلا ...

ن برامن اینوننوشته ،ولی رای بدوی وتجدیدنظر اجبار زوج ب طلاق ،،،اینم ابرام کرده ،،،طلاق خلعی

ننوشته در صورت استنکاف زوج دفترخانه به نمایندگی از دادگاه طلاقو میخونه یه همچین چیزی ننوشته ؟نوع طلا ...

بعدم رای دیوان من درحد چهارخط ،نوشته پزشکی قانونی تاییدکرده بدوی و بجدیدنظرم رای دادن سه ماهم عده ،مهریه و حقوق مالی بخشیده شده رای ابرام میباشد همین

ن برامن اینوننوشته ،ولی رای بدوی وتجدیدنظر اجبار زوج ب طلاق ،،،اینم ابرام کرده ،،،طلاق خلعی

من بائن هستم .چون باکره بودم .تا قبل عید عزیزم حالا هرچی بشه مشخص میشه دیگ

سلام گلم چیشد چکار کردی پروندت اومد پیگیری کردی ؟

سلام عزیزم پروندم وگفته بود ده روزه میاد اول هفته بعد میرم دادگاه پیگیرشم ک نامه بده ،هرچندخودشون کش دادن نیاز ب کاغذ بازی نداره شما چیکارکردی رفتی دفترخونه؟شوهرم اومده ب غلط کردن منمحل سگش ندادم

منم هفته دیگه میرم .جدی اومده خونتون ؟

خب بسلامتی راحت شدیم😋😋😋زنگ زده ک بیاد اخرهفته کلی مخ زنی کرده منم رییییی.  م بهش و گفتم گمشو حالاک تونسم طلاق بگیرم موش شدی مرتیکه پفیوز