2777
2789
ازآنجاکه مامانم میادبه خوابم وراجب همه چی باهام حرف میزنه فهمیدم روح کاملاآگاهه وعین اینکه توی خواب ...

منم مادرم فوت شده اینارو تجربه کردم دقیقا درست میفرمایید

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رد نشده  تناسخ هم مثل بهشت و جهنم و برزخ یه تئوریه نه تایید میشه نه رد!

کاملا با معاد در تضاده ! پس صدرصد رد شده اس برا کسی که مسلمان باشه جای سوالم نیست حتی مگر اینکه مسلمان نباشی و ب این تئوری فک کنی

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

هر کسی یه چیزی میگه و هر کی هم مصر هست که حرف من درسته... اما حقیقت اینه که کسی خبری نداره

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

من یه حس خیلیییی خوبی به مرگ خودم دارم حس میکنم وقتی بمیرم اونور برام فوق العاده لذت بخش وارامش بخشه .انگار از قبل دیدم اصلا .مکان یاتصویر خاصی تو ذهنم نیستا اما حس میکنم آزادو سبک وارووومم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عجب بعد اون همه گندی ک بعضیا زدن چی میشه مثلا اونی ک ب دختر بنده خدا تجاوز کرد میمیره و تموم ؟؟ نه ...

مثلا کسی که در اثر. زلزله می میره ، روز قیامت باید یقه چه کسی رو بگیره ؟ زمین آسمان ؟

و لئن متم او قتلتم لالی الله تحشرون.. و اگر بمیرید یا کشته شوید به سوی خدا میروید 

توی قرآن بیشتر ایات درباره ی موضوع قیامته

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هر کسی یه چیزی میگه و هر کی هم مصر هست که حرف من درسته... اما حقیقت اینه که کسی خبری نداره

دقیقا 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
کی ردش کرده؟

در این مورد مطالعه بفرمایید من خاطم نیست توی کدوم کتاب خوندم ولی تناسخ قطعا رد شده با اثبات و دلیل

و تتناسخ باطل هستش

ما بعد از مرگمون وارد برزخ میشم و در نهایت قیامت

خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
2790
2778
2791
2779
2792