2777
2789

معاد عزیزم

اول میره برزخ تا قیامت بعدشم که قیامت و حساب کتاب

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح وجود نداره بعدمرگ همه چی تموم میشه به طبیعت برمی گردیم

عجب بعد اون همه گندی ک بعضیا زدن چی میشه مثلا اونی ک ب دختر بنده خدا تجاوز کرد میمیره و تموم ؟؟

نه جانم از خبرا نیس

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

ازآنجاکه مامانم میادبه خوابم وراجب همه چی باهام حرف میزنه فهمیدم روح کاملاآگاهه وعین اینکه توی خواب ورویاست مدام باخونوادشه اگرمومن باشه فقط توخوشیاتون شریکه ومیبینه وبلعکسوحتی ازخبره ترین روحانی همینوشنیدم، کلیم آیات برام گفت که معنیشونم همینومیرسوند

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴

هیچ کسی نمیدونه بعد مرگ چی میشه و این موضوع برای انسان به صورت معما باقی می مونه اما از نظر علمی و زیست شناسی تفاوتی بین مرگ انسان و سایر موجودات نیست بنابراین علم قایل به وجود روح نیست 

تناسخ 

دین اسلام تناسخ قبول نداره...من هم نمیدونستم ولی اینجایکی گفت رفتم سرچ کردم دیدم درسته وامام رضاتناسخ کفرمیدونه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

حتما حتما کتاب شنود و سه دقیقه در قیامت رو بخون

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
2790
2778
2791
2779
2792