2777
2789
روح پدرومادرت وبرادرت شادخدابیامرزشون براشون صلوات میفرستم من هم پدرومادرم فوت کردن وپدرم به تازگی ک ...

هر کار خیری برای اموات بکنی بهشون میرسه. هر ثوابی کنی نماز روزه خیرات، قرآن خوندن کمک به فقرا و ..‌.می رسه

ای تو امان هر بلا ما همه در امان تو
جان همه خوش است در سایه لطف جان تو

شاه همه جهان تویی اصل همه کسان تویی
چونک تو هستی آن ما، نیست غم از کسان تو

جست دلم ز قال او رفت بر خیال او
شاید ای نبات خو این همه در زمان تو

جان مرا در این جهان آتش توست در دهان
از هوس وصال تو وز طلب جهان تو

نیست مرا ز جسم و جان در ره عشق تو نشان
ز آنک نغول می‌روم در طلب نشان تو

«بنده بدید جوهرت لنگ شده‌ ست بر درت
مانده‌ ام ای جواهری بر طرف دکان تو »

مولانا

الحمد لله کما هو اهله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادرم فوت شده اینارو تجربه کردم دقیقا درست میفرمایید

مادر منم فوت کرده خابم نمیاد از دوریش دارم دیوانه میشم مریض شدم تو رو خدا مادر شما جاش خوبه چه احساسی داره؟ 

مادر منم فوت کرده خابم نمیاد از دوریش دارم دیوانه میشم مریض شدم تو رو خدا مادر شما جاش خوبه چه احساس ...

خدا بیامرزه چقدر ناراحتت شدم.مادرم همش تو خوابم میاد باهم میریم خوش میگذرونیم بغلش میکنم میگم میشه نری تو خواب گریه میکنم کلی.یه شب سر مشکلات مالی که بیشتر خونه رو زده به اسم برادرام و پدرمم نگه نمیدارن.زدم زیر گریه به خواهرم گفتم مامان فقط پسراشو دوست داره شب اومد تو خوابم دستاشو دور صورتم گرفت زول زد تو چشمام گریه میکرد گفت ببین مونا تو تموم دلخوشیم بودی و هستی از همه چیز برام عزیزتری...انقدر اتفاقا افتاده که مطمئن شدیم هنوزم روحش تو خونه هست

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
ببین خیلی مفصله، پدر شما بعد مرگش کلا ارتباطش با دنیا قطع میشه مثل نوزادی  دنیا میاد و  ار ...

اینارو از خودت میگی اصلا همچین چیزی نیس به در حال احتضار روح درگذشتگان رو میبینن و صحبت میکنن چه برسه زمانی روح از بدن جدا بشه کلا از همه چی زندگان خبر دارن و روح ها با هم هستن مگر اعمالشون با هم فرق کنه 

2790
2778
2791
2779
2792