2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداشاهده خرداد دوست پدرم تو یکی از عمارت باغ های سمت جاجرود یه عروسی ۱۵۰ نفره گرفت 

نفری ۶۰۰ تومن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

وای از چه لحاظ بد بود؟

راستش من اینجا در موردش صحبت میکنم وگرنه بعد عرکشی هیچ کدوم به روی خودمون نیاوردیم.تالارش تو خیابون دماوند بود که جای بدی نیست اما غذا کم اومد وقتی به صاحب نالار گفته بودن گفته بود داماد همین قد پول داده بوده.بعد میوه و شیرینی تموم میشد شارژ نمیکردن.پرنسل به شدت افتضاح بودن.این طور بگم همسر من و برادرم و بابام گشنه اومدن خونه. 

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
وای چقدر بد

داماد برامون خیلی عزیز بود ولی کاش یا عروسی نمیگرفت یا مهمونی جمع و جور تر میگزفت ولی آبروریزی نمیشد.چون فهمیدیم بعد عروسی گویا به خیلیا غذا نرسیده چون داماد غذای اضافه سفارش نداده بوده و تعدادی که دو پرس خوردن باعث شدن به بقیه نرسه.بعد غذا انقد کم بود که پسر من ۷ سالشه یه پرس غذا کمش بود. 

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..