2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست
خب قطعا میگه دوستم بوده...چون فهمید من دیدم بعدش همش می‌گفت دارم با فلانی چت میکنم دارم با فلانی چت ...

خب من قبلا خیانت دیدم شوهرم تو اینستا با دخترا لاس زده بود

تو شرایط تو بودم درکت میکنم

من جای تو بودم با زبون خوش میگفتم اونشب بهت شک کردم تا خودش برام توضیح بده . دیگ تهش میفهمه ک بو بردی اگ خیانتی باشه ب خودش میاد

نمیدونم من نمیتونم سکوت کنم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
آقای محترم من دوتا بچه دارم  شوهرمم پول نداره خیانتم کرد آپشنش اینه که بابای خوبیه چرا بای ...

نظرت قابل محترمه اين حرفت از اساس اشتباه هس كسى ك خيانت ميكنه اسمشو نميزارن باباى خوب ب اين ميگن بابا پس فطرت وفردا روز هيچ اورده ى واسه اون بچه نداره جز آسيب

ولى من اگه جاى شما بودم حاضر نبودم بچه هام ي دقه زيرسايه همچين پدرى باشن و تا اخرين لحظه براش ميجنگيدم

كاربر آقا هستم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسي من خودم بدبينم خوب 

ولي ديگه سر يه عزيز دلم نميشه به طرف انگ خيانت بزني كه 

من خودم يه سري ديدم شوهرم قلب قرمز گنده فرستاده واسه يكي 

يه شري راه انداختم بيا ببين، بنده خدا خودش گوشي رو اورد ديدم واسه يكي از دوستاش فرستاده اصلا 

شما هم الان بنظرم زود قضاوت نكن ، اگر ميخواي جدا شي گلم ، بيوفت دنبال حقيقت 

اگر نه ، بمون سر زندگيت چيزي باشه خودش معلوم ميشه

نظرت قابل محترمه اين حرفت از اساس اشتباه هس كسى ك خيانت ميكنه اسمشو نميزارن باباى خوب ب اين ميگن باب ...

یکاری میکنی قضیه رو بشکافم😅

اکثر مردا خیانت میکنن نمیگم همه شاید مردایی باشن که لو نرفتن و از نظر خانواده خیانت نمیکنن 

البته  مردایی که خیانت نمیکنن هم هستن ولی خییییییییییییییییلیییییییی کمن  دقیقا با همین غلظت

مردایی هستن که خط دارن به اسم کس دیگه تو گوشی خاموش و هیچ کس نمیفهمه

من جز اون دسته بودم که اعتقاد داشتم خیانت بخشیده نمیشه و زندگی منو انداخت تو این بن بست

اصرار ندارم نظرمو قبول کنی بنظرم بهترین تصمیمو گرفتم 

یکاری میکنی قضیه رو بشکافم😅 اکثر مردا خیانت میکنن نمیگم همه شاید مردایی باشن که لو نرفتن و از نظر ...

حرفاتو کاملاََ درک میکنم

اوایل عقد، بهش گفتم من خیانت خط قرمزمه و باورکن میرم. دقیقا وقتی خیانت کرد که بچم یه سالش بود

هرجور حساب کتاب میکردم نمیتونستم برم چون بچه رو میگرفت ازم😞

بخوام واقعیت رو بگم اینه که با همه ی عشقی که بهش داشتم  واقعاََ تموم شده اَس برام. الان 5 ساله از اون قضیه میگذره 

توضیحش برای کسایی که خارج از گود هستن سخته اما ماها همو میفهمیم. زندگی بعد بچه کلاََ یه جور دیگه میشه. 

امیدوارم برای اسی سوتفاهم باشه و خیانتی نباشه 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
هعی

من بعد خیانتش، با خونسردی چندبار بهش گفتم چوبش رو میخوری بخاطر همه اشکهایی که تا صبح ریختم، بخاطر افسردگی که گرفتم. 

تاوان داد و خوب شده الان، اما میدونی من دلم باهاش نیست، چون یادِ شبهایی میفتم که تا صبح بیدار بودم و گریه میکردم😞😔

تو هم راحت و صریح بگو بهش، برام روشن که اشتباه کردم یا درست بوده حسم به اون پیام. 

من بارها با شوهرم همون موقع کاملاََ منطقی صحبت کردم، اون عصبانی میشد ولی من حرفامو میزدم. بی احترامی نه ها، ولی چیزایی که تو دلم بود رو میگفتم

بنظرم تو هم بگو

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

بعد خیانت، اگه بمونی، کلاََ یه آدم دیگه میشی

روحیات آدم به کل تغییر میکنه 

مینرسم وقیح بشه

آره هرکسی یه جوریه