2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست
مطمئنی ب خودت دروغ نمی گی و واقعا ب خاطر این دودلی ؟  شاید چون پول و موقعیت داره و بهت حس تکیه ...

انکار نمیکنم که خودمم عاشقشم و دوستش دارم و کنارش شادم با همه مشکلات..اما دلیل اصلی چیه هست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من درکت میکنم

باید تو شرایط باشی

بعضیا از بالا نگاه میکنن و فکر میکنن ما حقیریم

نه  ما خوبی و بدی زندگی رو میذاریم رو ترازو

که بودنش بهتره یا نبودنش

وقتی بچه هست اولویت اونه

اگر خودت بودی بهت میگفتم حتی اگه دلتو زده ببند برو چه برسه به خیانت 

ولی بچتو ببین

از دیشب باور میکنی دستم بی حس شده از فشار روحی

خب چرا باهاش صحبت نمیکنی؟ شاید اصلا دوستش بوده

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
باید تو شرایط باشی بعضیا از بالا نگاه میکنن و فکر میکنن ما حقیریم نه  ما خوبی و بدی زندگی رو ...

دقیقا به نظرم تا مادر نشیم نمیشه نظر داد..منم خودم قبل از بچه دار شدن اگه بودم میگفتم طلاق

واقعا تصمیم درست موندن هست؟

وای دختر یه پیام دیدی و از کاه،کوه ساختی؟!عصر گفتمانه.

توی یک موقعیت مناسب همه چیزو توضیح بده براش و حست رو بدون گریه بگو.و ازش توضیح بخواه.

در آخرم بگو اگر خانمی خیانت همسرش براش ثابت بشه و پاکدامن بمونه باید به عقلش شک کرد.بهش بگو که خانمها هم تنوع رو دوست دارن اما چهارچوب خانواده رو بیشتر.

هیچکس کنار نمیاد آقای محترم.اونایی هم که اینو میگن یه مشت بچه سالن.هییییچکس با خیانت کنار نمیاد اما ...

هر چقدم شرايط سخت باشه زندگى كردن در كنار كسى ك با چشم خودت دارى ميبينى هرزگى ميكنه ي لحظه قابل تحمل نيس

هرزگى هر مدل تلافى كردنى در مقابلش هيچ هس تنها راهش جدايي هس  

اميدوارم اينا نظرات كسى باشه ك وارد زندگى نشدن و فقط فك ميكنن پول باشه ولاغير

ولى بنظر من توى اين سايت دارم با چشم مشكلاتى ك ي خانم براش پيش ميادميبينم خيليا ميان ميگن دروغه والى بنظرمن ٩٠درصد اين تاپيكا درسته و متاسفانه توى جامعه ما رواج پيدا كرده از خيانت گرفته تا فقر  كمبود محبت 

اكثرا هم متاسفانه ازدواج توى سنين پايين هس

كاربر آقا هستم
هر چقدم شرايط سخت باشه زندگى كردن در كنار كسى ك با چشم خودت دارى ميبينى هرزگى ميكنه ي لحظه قابل تحمل ...

شما آقا هستی و نمیتونی یه زن و مادر رو درک کنی به نظرماز دید خودتون میگید