2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 146 پست

اول سعی میکنم بفهمم که خیانت میکنه یا نه. 

اگه واقعا خیانت بود شروع میکنم به تامین کردن شرایط مالیم. چون حوصله ی دادگاه و پاسگاه و مامور بازی ندارم. 

وقتی همه چی خوب و اوکی شد ازش جدا میشم. بابت مهریه هم بچه مو ازش میگیرم. 

خودش هم بره به جهنم. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب فکر کن مطمین شدی چکار میکنی

طلاق می گیرم.چرا همیشه زن باید برای بچه هاش از خود گذشتگی کنه؟؟اگه این جوره اون مرد هم موقع خیانت بچه هاش جلوی چشمش می یومدن و خیانت نمی کرد!!

بعد از طلاق هم اون پدر اگه پدر باشه وظیفه ی پدریش رو انجام میده و نیازی نیست آدم از خودش بگذره به خاطر بچه.همین بچه ها فردا پس فردا ازدواج می کنن و میرن پی زندگیشون.این وسط زنه که فقط عمرش بر باد رفته و روح و روانش رو باخته.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

جدا میشدم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

ببین من شوهرم خیانت میکنه.نمیتونم جدابشم چون پشتوانه ندارم.همین الانشم مطمعنم داره بادختره حرف میزنه.ولی نمتونم کاری کنم.به جاش بریز بپاش میکنم ررامم مهم نیس دیگه پول داره یانه.قبلا مراعاتشو کردم جوابم شد این الان دیگه میرینم دهنش

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

من یکی داریم تو فامیلای درجه یکمون دقیقا مشکل شما روداره 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

اول درستش میکردم البته اگه چاره نداشتم جدا میشدم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم