2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مرغو میپزم و ریش ریش هویجم رنده و تفت میدم زعفرونم میزنم و قاطی پلو میکنم

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
من مرغو میپزم و ریش ریش هویجم رنده و تفت میدم زعفرونم میزنم و قاطی پلو میکنم

اب مرغ هم مقداری میریزیید داخلش؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

هویج رنده میکنم با شکر و زعفرون و ادویه تفت میدم یکمم آب میریزم میذارم بپزه. گوشت قل قلی هم جدا درست میکنم برنج آبکشی میکنم مث لوبیا پلو مواد میریزم لابلاش

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

پیاز داغ ،هویج رنده شده ،زرشک ،کشمش ومرغ ریش شده رو با هم تفت میدم زعفرون میزنم و بعد یه لایه برنج و یه لایه از مواد میریزم و دم میکنم 

اگه شیرین دوست داشته باشی میتونی یکم شکر به هویجت بزنی

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

پیاز خلالی یا نگینی یکم تف بده و زردچوبه بزن . 

هویجو درشت رنده کن بریز داخل پیاز و یکم‌ ک نرم شد .سینه های مرغی ک از قبل پختی و ریش ریش کردی رو اضافه کن و هم بزن .‌ نمک و زردچوبه یکمممم فلفل سیاه و خیییییلی کم ابلیمو اضاف کن 

اگر ابکش میکنی ک باید این مواد رو لابلای برنجت بریزی .

اگر نه مثل من کته میکنی برنج رو بشور و این مواد رو بریز و تا یه بند انگشت بالاترش اب بریز . من بعد اینکه آب برنج ب قل قل افتاد یکم‌زعفرون دم‌کرده اضافه میکنم ک خوش عطر و طعم‌تر بسه . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
پیاز داغ ،هویج رنده شده ،زرشک ،کشمش ومرغ ریش شده رو با هم تفت میدم زعفرون میزنم و بعد یه لایه برنج و ...

ممنونم عزیزم 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
اب مرغ هم مقداری میریزیید داخلش؟

نه اب مرغ نریختم تا حالا

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
پیاز خلالی یا نگینی یکم تف بده و زردچوبه بزن .  هویجو درشت رنده کن بریز داخل پیاز و یکم‌ ک نرم ...

ممنونم لطف کردید

هویچ و رنده درشت میزنم 

پیاززززز فراوون قشنگ سرخ میکنم 

چرخ کرده اضاف میکنم  بعد هویچو باهاش سرخ میکنم 

ادویه دارچین و نمک و زعفروووووون 

لاب لای برنج میذارم 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

من امروز نهار درست کردم خیلی خوشمزه شده بود

مرغو جوشوندم قشنگ بعد ریش کردم ریش درشت

بعد پیازو تفت دادم زردچوبه زدم هنوز طلایی نشده بود هویج خورد شده ریختم داخلش و قشنگ باهم تفت دادم بعد مرغارو ریختم یکم فلفل سیاه نمک و زعفران قشنگ تفت دادم 

میتونی داخلش اگ دوسداری کشمش هم بریزی یمقدار

بعد اب توقابلمه دیگه جوشوندم برنجو ریختم جوشید دوسه دقیقه اخر که قراره برنجو ابکش کنی هم  رشته پلو ریختم بابرنج یکم جوش بخوره ازصافی رد کردم ریختم تو مخلوط گوشتو هویجو پیاز قشنگ ترکیب کردم گذاشتم بیس دقیقه دم بکشه بعد بردار سرو کن

حتی میتونی داخلش نخود فرنگی جوشیده هم بریزی عالیه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

هویچ و رنده درشت میزنم  پیاززززز فراوون قشنگ سرخ میکنم  چرخ کرده اضاف میکنم  بعد هو ...

ممنونم لطف کردید