2777
2789

اول سینه مرغ میپزیم بعدش ریش ریش میکنیم 

بعدش پیاز سرخ میکنم 

هویچ رنده میکنم میریزم رو پیازا 

تفت میدم 

پخته ک شد نمک و ادویه میریزیم 

بعدش مرغ میریزیم تفت میدیم 

بعد قاطی برنجا نمیکنم 

جدا خوشمزه تره 

🐈‍⬛❤️🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز نهار درست کردم خیلی خوشمزه شده بود مرغو جوشوندم قشنگ بعد ریش کردم ریش درشت بعد پیازو تفت ...

ممنونم لطف کردید

نوش جونتون🌸

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
ممنونم لطف کردید نوش جونتون🌸

قربونت گلم 

اب مرغ هم سوال کردی اگ کته دوستداری بجای اب جوشیده اب مرغ بریز خوشمزش میکنه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

قربونت گلم  اب مرغ هم سوال کردی اگ کته دوستداری بجای اب جوشیده اب مرغ بریز خوشمزش میکنه

ممنونم حتما اینکارو میکنم

چون احساس میکنم اب مرغ نریزم یکم خشک میشه

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
ممنونم حتما اینکارو میکنم چون احساس میکنم اب مرغ نریزم یکم خشک میشه

نه گلم اب مرغم بریزی بالاخره کشیده میشه 

شما برنجتو سروقت بردار خشک نمیشه گلم قشنگ زمان بده برنج خودشو بشکافه بیس دقیقه دم بذار کافیه 

بعدش باسالاد و ماست شیرین بخورین خیلی خوشمزه میشه نوش جونتون

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ممنونم حتما اینکارو میکنم چون احساس میکنم اب مرغ نریزم یکم خشک میشه

توکته حتما دمای دم باید کم باشه همون یربع بیس دقیقه بیشتر نشه

کته غذاییه که زیادنباید دم بذاری

من همین که اب بجوش اومد درقابلمرو میذارم زیرشم کم میکنم بیس دقیقه دیگه برداشتم  

یعنی اجازه نمیدم ابش کشیده بشه بعد دم کن بذارم بمحضی که اب شروع ب قل انداختن کرد درشو بذارم دیگه دست نمیزنم

توکته حتما دمای دم باید کم باشه همون یربع بیس دقیقه بیشتر نشه کته غذاییه که زیادنباید دم بذاری من ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنمایی های خوبی که کردید 😍

ان شاءالله همیشه سفرتون پربرکت باشه و تنتون سلامت و دلتون شاد🌸

واسه مثلا ۳پیمانه برنج چقدر هویچ میریزی؟

من یکی دو بار بیشتر نپختم زیاد اندازه هاش دستم نیست ولی فکر کنم‌ برای هر پیمانه برنج یه هویج بزرگ کافی باشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنمایی های خوبی که کردید 😍 ان شاءالله همیشه سفرتون پربرکت باشه ...

قربونت برم عزیزدلم هروقت درست کردی بیا تعریف کن چجوری شده چکار کردی عکس بذار عزیزم خوشحال میشم