2777
2789
عنوان

بدبخت حسود🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 42 پست

خیلی حسودی  

خدا صبرت بده عزیزم از اول رو دادی دیگه.منم کپه تو بودم الانک ۱۵ ساله ازدواج کردم هنوز همون توقع رو دارن ازم حتی به لباس خریدن برا دخترمم گیر میدن

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا به شما صبر بده، زیاد ساکت نمونین سنگین رنگین با محبت نظرات خودتونو بگید رودرو، بزارید اصلا متوجه ...

وای اصلا یه کولی بازی درمیاره. فکر میکنی سرش داد میزنم؟ گریه میکنم یا بداخلاقی میکنم؟ نه با محبت و اروم حرفمو میزنم این مثل دیوونه ها پامیشه دور خونه میگرده داد میزنه. 

روز زن برا دخترش طلا گرفتن از خوشحالی گریه کرد گفت دخترم تو لیاقتشو داری. برای خودشم چادر مشکی دو‌تو ...

وایییییییی اینایی که گفتی واقعیه؟!؟!!!!من اگه باشم دیگه توصورت اون مادرشوهرتف نمیکنم قطع رابطه سگ کثیف کانگرو.توچه ساده ای شیاف کنش دفعه بعداسمت میادبشاشه

خیلی حسودی     خدا صبرت بده عزیزم از اول رو دادی دیگه.منم کپه تو بودم الانک ۱۵ ساله ازدوا ...

باور کن خواهرشوهرم یه پیرهن گرفته واسه عروسی همسایه ی مادربزرگ نامزدش😐 ۱۲ میلیون. بعد واسه عروسی خواهرشوهرم، مادرشوهرم میگه من از دیوار برات پیدا میکنم یا هم همونایی که داری بپوش.الکی خرج نکن

من اوایل نامزدی باید با اجازشون اب میخورم خرید میکردم .سر زندگی اومدم یه جوری بهم فهموندن که باید برای انتخاب خرید کابینت و پرده باهاشون مشورت کنم منم اصلا این کارو نکردم تو خییلی چیزا تنهایی کارام انجام دادم حتی شوهرم برایدخرید گوشواره نبردم دیگه فهمیدن من رو ب کسی نمیدم 

من اوایل نامزدی باید با اجازشون اب میخورم خرید میکردم .سر زندگی اومدم یه جوری بهم فهموندن که باید بر ...

منم دقیقا همینکارو کردم مادرشوهرم انتظار داشت جاریمو بگم دختره نچسبو منم یه آدامس نخریدم باهاشون 😂😂😂😂

وایییییییی اینایی که گفتی واقعیه؟!؟!!!!من اگه باشم دیگه توصورت اون مادرشوهرتف نمیکنم قطع رابطه سگ کث ...

من اصلا بلد نیستم مثل خودش کولی بازی دربیارم. اصلا تربیت من یه‌چیز دیگه اس اخلاقم یه چیز دیگه اس. نمیتونم همپای خودش حرف بزنم. این تو خونه ی بابای من سر یه دعوای جزئی بین من و شوهرم داشت بابامو درسته قورت میداد. بابای من که هیچکس جرات نمیکنه تو روش وایسته. هرچی بابام میگفت صداتو بیار پایین من آبرو دارم بدتر نعره میزد میگفت دخترت بی تربیته. دخترت بی شخصیته

باور کن خواهرشوهرم یه پیرهن گرفته واسه عروسی همسایه ی مادربزرگ نامزدش😐 ۱۲ میلیون. بعد واسه عروسی خو ...

.شوهرت حمایتت میکنه؟اگه آره که ازهمینجا شروع کن.بگو دستت درد نکنه شما برا دخترت از تو دیوار لباس عروس پیدا کن من خودم میخوام از جایی در حد شان خانواده شوهرم لباس بخرم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
من اصلا بلد نیستم مثل خودش کولی بازی دربیارم. اصلا تربیت من یه‌چیز دیگه اس اخلاقم یه چیز دیگه اس. نم ...

سلیطه س،خیلی دهن ب دهنش نزار ازش دوری کن ب شوهرت هم حالی کن درس،حسابی حالی کن ک جیک پوک زنگی ت بهشون گزارش نده

وای اصلا یه کولی بازی درمیاره. فکر میکنی سرش داد میزنم؟ گریه میکنم یا بداخلاقی میکنم؟ نه با محبت و ا ...

وای محلش نزار بابا یکم سردتر رفتار کن رفت و آمدتونو کمتر هرچی ازین حرف ها میزنن به نشنیدن بزن، همیشه به خودت برس و شیک و سرحال باش، اینا آخرو عاقبت ندارن مطمعن باش، خدا سربلندت میکنه ❤️ ولی تا میتونی ریز رو شوهرت کار کن مهم شوهر شماست که رفتارش چجوریه