2789
عنوان

بدبخت حسود🤦‍♀️

649 بازدید | 42 پست

اول بگم شوهر من بچه ی اول خانوادشونه. اینطوری یادشون دادن که هرچیییی دیدی، هرچی شنیدی بیا به ما بگو. یعنی بلد نیست هیچیییی مخفی کنه. چهار ساله دارم رو مغزش کار میکنم فلان چیزو نگو فلان‌چیزو نزار بفهمن مگه‌میتونه؟ دست خودش نیست لو میده همه چی رو.

تا نامزد بودیم، روز زن اومد، خواست‌چیزی برام بخره مادرشوهرم نزاشت که‌مگه زنه؟ یه جوراب برات شسته؟ اون دختره.

روز دختر اومد گفت مگه دختره؟ اون الان نامزدته.

سالگرد عقد اومد، گفتیم بریم شام بیرون گفت ماهم میایم. گفتم تو رو خدا نگو بهشون نگفت داریم میریم بیرون الکی گفت رفتم خونه ی مادرزنم واشه شام برداشته بود زنگ زده بود به مادرم اونم بی خبر از همه جا گفته بود رفتن بیرون. خووووووونننننن به پا کرد. دو روز بعدش هم گفت فلانی با نامزدش بیرون بوده نامزدشو گرفتن بهش تجاوز کردن ولشون کردن. فلانی با نامزدش بیرون بوده ماشین زده‌پسره مرده. فلانی با نامزدش بیرون بوده ماشینشونو دزدیدن. خلاصه بیرون نرید یا اگه میرید با ما برید. 

خواست‌کادو بخره گفت محبت شوهر به زنش خودش کادوئه. خودشم جلو من میگفت. بعد میگفت فلانی اصلا راضی نیست تو این گرونی تو انقدر پول خرج کنی مگه نه دخترم؟ منم ساده‌و احمق میگفتم بله.ولی دوست دارم گاهی کادو بگیرم. چشماشو برام درشت میکرد که هیچی نگو. مدام میگفت رعایت کن، کم‌خرج کن، زن باید کم خرج باشه پول جمع کنه. ولنتاین میگفت‌واسه غربیاس. عید میگفت باید بزرگترا عیدی بدن. خودشم نمیداد میگفت ما بچه ریاد داریم برو از بابات بگیر🤦‍♀️

اومدیم خونه ی خودمون روز زن اومد نشست خونه ی ما نرفت تا ببینه شوهر من چیزی خریده یا نه. میخرید هی نصیحت‌پشت نصیحت‌که تو بی پولی واجب نیست. نمیخرید خوش و خندان کانگرو طور بپر بپر میکرد می رفت خونه اش.

بیاید بگم الان‌که دخترش نامزده چطوره🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برم یه قرص فشار بخورم بیام    

وای دقیقا اه منم حالم بد شد ..

چجور تحملش میکنی واقعا؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

روز زن برا دخترش طلا گرفتن از خوشحالی گریه کرد گفت دخترم تو لیاقتشو داری. برای خودشم چادر مشکی دو‌تومنی گرفته بودن از ذوقش مرددددد.

ولنتاین اومد یه باکس گنده براش گرفتن چشماش پر شد گفت دخترم از صبح استرس داشتم برات ولنتاین نگیرن ارزو به دلت بمونه.

خواهرشوهر دخترش رفت لباس مجلسی خرید مدام به دخترش میگفت خاک‌تو سرت کنن برو بگو منم یه دخترتون برای منم بخرید.

روز دختر هی زنگ زد به اداره ی دخترش که ساده نباش خاک‌تو سرت از سرکار برو‌خونه ی نامزدت بگو منو شام ببر بیرون روز دختره.بگو برات کادو بخره. یادش بده پول خرج کنه. برای دخترش ست کیف و کفش چرم گرفتن ۳.۵ تومن احساس غرور میکرد. میگفت میبینی چقدر دخترمو دوست‌داره؟ میبینی چقدر قدرشو میدونه؟

یه بار گلایه کردم مامان چرا نمیزاری پس شوهرم برای من بخره. صداشو برد بالا که پسر من پول داره؟ تو نمیبینی پسر من تو فشاره؟ هرکس باید حد خودشو بدونه. تو داری با دختر من رقابت میکنی؟ اصلا دیدی من از پدرشوهرت چیزی بخوام؟ تو مثل من باش. دختر من فرق داره. اون هم شاغل و تو جامعه اس.😐 هم سنش از سنی که تو  ازدواج کردی بیشتره بد و خوب رو تشخیص میده.

گفتم میگی برو بگو از لباس خواهرشوهرت برای تو هم بخرن خب تو هم یه شال برای من بگیر برگشت گفت ما نمیدونستیم تو انقدر ندید بدیدی. ما از یه خانواده پولدار دختر گرفتیم که چشم و دل سیر باشه تو چرا انقدر حسادت دختر منو میکنی. ولش کن

قلبم درد گرفت یه آدم واقعا چطورمیتونه چیزای خوب و فقط برای خودش بخواد آخه .

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..