2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
قبلا مجرد بودم شاغل بودم اما متاسفانه با اینک لیسانس دارم اجازه کار کردن ندارم 

اشکالی نداره فدا سرت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم خونه دارم.دو تا کارت دارم.یکیش برای خرج خونه و خودم و کلا هر چی بخوام بخرم.یکیش هم یه موقع برا ...

من خرجای خونه هم خودش انجام میده من فقط لیست میفرسم براش 

من بدم میاد بگم پول بده اونم فهمیده بیشتر وقتا نمیده هیچی خرید خونه هم خودش میکنه

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
ولی من از خدامه برام پول واریز کنه 

منم دوست دارم پول بهم بده ولی خوب بدم میاد هی بگم دوست دارم خودش بریزه

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
من خرجای خونه هم خودش انجام میده من فقط لیست میفرسم براش 

من خرجای بزرگ رو خودش میکنه مثل گوشت و مرغ و برنج.اکثر خریدها رو هم اینترنتی سفارش میده ولی خب بالاخره بیرون میرم چیزی میخرم یا نون و ماستی چیزی.من مثلا ۳ تومن تو کارت خریدمه.خودش موجودی میگیره هر دفه میریزه به کارتم نمیزاره خالی بمونه.حتی چند وقت پیش ۳ تومن لوازم آرایش و کرمهای مراقبتی خریدم روم نشد از اون کارتم کشیدم گفتم نگی پولاتو چی کار کردی از کارت خودم دادم ولی برام ریخت.شوهر من امتحانش رو پس داده نگران آینده نیستم بی پول بشم