2777
2789

باردارم اوایل ماه سوم 

خستم بی حوصله کسل

سردرد دارم، ویار دارم

صبح تا شب یجا افتادم

زندگی ندارم،خدایا پس کی خوب میشم انرژیم برمیگرده

یه بچه دیگه دارم نمیتونم بهش برسم😭😭😭

حتی نمیتونم باهاش صحبت کنم از بس بیحالم و بی حوصله

عین مرده ها صبح تا شب و شب تا صبح یجا افتادم

حالا تو اینستا میبینم باردارن سفر میرن بیرون میرن سرحالن انرژی دارن

بیاین بمن دلداری بدین منم خوب میشم 😭😭😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی باردار دیدم باشگاه رفته بود وزنه برمیداشت  وزنه برداری میکرد ازون ملیه ها برمیداشت 

بدبختا بخاطر لایک و فالوور رحم نمیکنن ب بچه تو شکمشون

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

عزیزم همش به خاطر انگیزه هست .اگه شما هم میدونستی یه سفر بری و دوتا لبخند بزنی و استوری بذاری کلی پول به حسابت واریز میشه حتما همش در سفر و خوشگذرونی بودی 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من انقدر از درد معده و حالت تهوع گریع کردم چشام باز نمیشه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

وای عشقم صد در صد خوب میشی انقد به خودت تلقین نکن فداتشم منم باردار ک بودم خیلی انرژیم کم بود ولی خودم و مجبور میکردم برم سفر و مهمونی و اینا 

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
عزیزم همش به خاطر انگیزه هست .اگه شما هم میدونستی یه سفر بری و دوتا لبخند بزنی و استوری بذاری کلی پو ...

پول بیشتر از اندازه کافی هست

ولی من اون توان رو ندارم برم بیرون

یسره تو خونم