2777
2789
عنوان

ترس کودک

757 بازدید | 24 پست

خانما تورو خدا بیاید بگید چیکار کنم. پسرم 5 سالشه.ترس بیش از حدش داره دیوونم میکنه. اوایل اینجوری نبود. یکساله اینجوری شده. مثلا من وقتی تواتاقم و منو نمیبینه بشدت میترسه و گریه میکنه.سال دیگه باید بره پیش دبستانی اصلا نمیدونم چیکار کنم. کلاسای ورزشی ایناهم بردمش نموند. همش چسبید به من و نرفت پیش بقیه. قبلا حتی توخونه تنها میموند مثلا میرفتم سرکوچه چیزی میخریدم زود برمیگشتم. 

بهترین کار روانشناسه چون ریشه یابی میکنه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا پسر منم اینطوری بود یهو عوض شد وعذاب اور بعدش متوجه شدم یکی ترسوندنش با چند ماه تازه داره نرمال میشه 🥰🥰

ف♥️ا♥️ل ت♥️ا♥️ر♥️و♥️ت  کلی هرکی خواست در خواست بده قیمت ۳۰تومن آیدی روبیکام tarutgahve🥰🥰🥰

دقیقا میدونم از کی اینجوری شده. همیشه خیلی زبل بود زودتر از من راهو بلد بود میرفت خونه مادرم. ی بار داشتیم میرفتیم جایی مثلا میانبر زد وقتی زودتر رسید دید من نیستم از همون راه برگشته بود. منم ندیده بود از اونروز ترسش شروع شده

پسر من دوم ابتداییه تا تو اتاق نمیتونه بره وحشتناک ترسوعه به خودم رفته از بچگی خیلی از تاریکی میترسیدم هنوزم میترسم

پیش از تو هیچ اقیانوسی را نمیشناختم که عمود بر زمین بایستد.یا علی(ع)
کارتن هم فقط کارتنای جنگی و بزن بزن دوس داره. کارتنای معمولی اصلا نمیبینه

همینم تاثیر داره یه مدت کارتنو من کم کردم ترسش کمتر شده بود ولی الان بزرگ شده حریفش نمیشم

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️