2777
2789
عنوان

ترس کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینم تاثیر داره یه مدت کارتنو من کم کردم ترسش کمتر شده بود ولی الان بزرگ شده حریفش نمیشم

کارتن نبینه. گوشی دست نگیره. پس چیکار کنه. الانم ک زمستونه پارک اینا نمیشه ببرمش

باهاش بازی قایم موشک کن 

کم کم پنج دقیقه تنها بزارش مثلا برو تا طبقه پایین بیا و سر همون تایم بیا مثلا بگو بازیه بگو در میزنم تو درو باز کن فقط چند لحظه بعد زیادش کن 

نمیدونم منظورمو متوجه شدی 

اصلا زورش نکن که باید نترسی باهم تو اتاق تنها بمونید با چراغ قوه اطرافو ببینید 

یه خرس یا اسباب بازی بخر بگو این مواظبته 

کارتونم نباید جنگی ببینه کمش کن و بعد جایگزین 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
کارتن نبینه. گوشی دست نگیره. پس چیکار کنه. الانم ک زمستونه پارک اینا نمیشه ببرمش

کارتنای ملایم ببینه لاقعل. والا منم همین مشکلو دارم میگن قصه هم بگی کم کم ترسش میریزه

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

دقیقا میدونم از کی اینجوری شده. همیشه خیلی زبل بود زودتر از من راهو بلد بود میرفت خونه مادرم. ی بار ...

پسراتون ترس از دیت دادن دارن

دقیقا از وقتی که میگین شمارو تو کوچه ندید ترسش شروع شد بچه فکر کرده که از دستتون داده و گم شده

شما باید با بازی و داستان وقصه بهش بفهمونید که تمهاش نمیزارید

مثلا شب داره میخوابه براش قصه بخونید درآخر وقتی میخواین از اتاق بیایید بیرون محکم بغلش کنید وبگید چقدر براتون مهمه وهیچ وقت تنهاش نمیزارید.بگید شاید در طول روز پیش بیاد که تنها بمونه ولی شما اونو فقط برای چند ساعت یا دقیقه تنها میزاریدو زود برمیگردین پیشش 

بازی با عروسک خیلب ماثر هستش

ویه آغوش پر از امنیت

سعیمو میکنم. ولی بعضی وقتا دیگه کنترلمو از دست میدم

تمام سعی تو بکن 

اول خودتو آروم کن وقتی عصبی میشی چشماتو ببند ۳تا نفس عمیق بکش بعد باز کن یه لبخند خوشگل تحویل پسرت بده و کارتو ادامه بده