چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
چون همسرم درآمد زیادی نداره هر بار که کادو میخره خیلی ناراحت میشم عذاب وجدان دارم و به جای خوشحالی و تشکر معمولا دعواش میکنم چرا خریدی هزار چیز واجب تر هست و ... مخصوصا گل که فقط یکی دو روز دوام میاره و خیلی هم گرون شده بیشتر عصبانیم میکنه
شاید واقعا سختشه یا سلیقهات رو نمیدونه کلا خرید کادو سخته مخصوصا برای خانمها من جای شما باشم با خودش میرم و اگه دغدغهی مالی نداشتم کلی هم خرید میکردم