چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
چون همسرم درآمد زیادی نداره هر بار که کادو میخره خیلی ناراحت میشم عذاب وجدان دارم و به جای خوشحالی و ...
بنظرم شده یه چیز کوچیک بزار بگیره. عادت کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشهی خدا یک پای بساط لنگ است! یکی عاشق کادو دادن به خانمشه پول نداره اون یکی پول داره حوصله نداره یکی دیگه پول و حوصله داره مامانش نمیذاره ... سخت نگیر عزیز این زندگی همینجوری خودش کلی سخته... بهش بگو دوس دارم گاهی بیخبر شده با یه شاخه گل از در بیای و خوشحالم کنی اگه انجام نداد بیخیال شو یا اصلا خودت براش کادو بخر تا یاد بگیره این رفتارا رو مرد باید قبل از ازدواج از پدرش یاد بگیره
همیشهی خدا یک پای بساط لنگ است! یکی عاشق کادو دادن به خانمشه پول نداره اون یکی پول داره حوصله نداره ...
من انقد چشم و دل سیر بودم ک هیچوقت توقع مالی ازش نداشتم. ن کادو ن خیلی اهل بریز بپاشم،
قبلن از روی علاقه مراعاتشو میکردم الان بخاطر بی تفاوتی و اینکه حسی ندارم ، چیزی ازش نمیخام😐