2777
2789
عنوان

زخم معده درمانش چقدر طول میکشه؟

7032 بازدید | 21 پست

سلام،  بچه ها درمان زخم معده چقدر طول میکشه؟  من کورتون میخورم و بشدت آدم استرسی هستم و بخاطر این دوتا زخم معده گرفتم،  ده روز بیسموت خوردم و الان تموم شده،  همزمان باهاش رابزول هم شروع کردم که اون فعلا تموم نشده،  خواستم ببینم چقدر دوره درمانش طول میکشه؟ و چه رژیم غذایی رعایت کنم که زودتر خوب بشه؟ 

اصلا چیزای اسیدی نخور

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

اصلا چیزای اسیدی نخور

مثل چی؟  فقط پرتقال و کیوی و گوجه فرنگی رو میدونم و ترشیجات

اینا رو نمیخورم، 

سرخ کردنی هم بده؟ 

الان فقط رابزول میخورم،  بنظرتون کافیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چایی 

قرمه سبزی

تندی

ترشی

ادویه

شیرینی زیاد

رب

دوغ دلستر نوشابه

مطلقا ممنوع

چیزایی هم که خودت میخوری و اذیت میشی نخور

حتما هم داروهاتو طبق نظر دکتر بخور

من نزدیک یک سال طول کشید تا خوب شم

چایی  قرمه سبزی تندی ترشی ادویه شیرینی زیاد رب دوغ دلستر نوشابه مطلقا ممنوع چیزایی هم ...

وای خدا چقد طول کشیده🥺

من فکر کردم دو سه ماهه خوب میشه، 

شما درد شدید داشتین؟  

من گاهی درد میگیره ولی اصلا زیاد نیست،  ممکنه دردش بیشتر بشه با توجه به اینکه داروی معده میخورم؟ 

وای خدا چقد طول کشیده🥺 من فکر کردم دو سه ماهه خوب میشه،  شما درد شدید داشتین؟   من گاه ...

من خیلی اذیت بودم وگرنه زود خوب میشی

منم استرسی ام بیشتر زخمم بخاطر استرسه

اره من درد شدید داشتم خیلی بد بود

لرز هم میگرفتم 

ولی داروها کنترلش میکنه و کم کم خوب میشی

من هنوز دارم دارو میخورم شدیدا ترش میکنم

من خیلی اذیت بودم وگرنه زود خوب میشی منم استرسی ام بیشتر زخمم بخاطر استرسه اره من درد شدید داشتم خ ...

عزیزم امیدوارم همیشه حالت خوب باشه،  این استرس لعنتی رو باید کنترل کنیم وگرنه فقط به خودمون ضربه میزنیم،  دکتر من گفت زخمت وسیعه،  پرسیدم چرا درد شدید ندارم پس؟  گفت چون هنوز عمیق نشده زخمت

امیدوارم هیچکس مریض نباشه

چایی قرمه سبزیتندیترشیادویهشیرینی زیادربدوغ دلستر نوشابهمطلقا ممنوعچیزایی هم که خودت میخوری و اذیت م ...

عزیزم منم زخم معده بزرگ دارم ...ده روز پیش که دکتر دارو داد الهی شکر دیگه درد ندارم ...یعنی دارم خوب میشم ؟ 

البته پرهیز هم می کنم فقط تازگی ماکارونی و لوبیاپلو اینام میخورم ...یک هفته اول فقط برنج و کباب مرِ و گوشت می خوردم ممنون میشم جواب بدین ...خداروشکر ک خوب شدین ...دکتر چون گفت زخمت بزرگه خیلی ترسیدم 

سیب زمینی اب پز

جوجه کباب

کباب اینا برای زخم معده خوبه

میوه .سبزی خوردن. قرمه سبزی.سس.فلفل.ترشی.ماست.نوشابه.بادمجون.پیاز.سیر ابلیمو.

استرس.عصبی شدن اینا سمن برای زخم معده

عزیزم کامل خوب شدین؟ یکسال پرهیز داشتین ؟

سلام عزیزم

ببخشید من یه مدته سایت نبودم الان اومدم

من اره بهترم 

در واقع زخم مری خوب شده

اما رفلاکس معده رو دارم

درواقع زخم مری رو هم بخاطر همین رفلاکس دچار شدم

یکسالی هم پرهیز غذا داشتم

لبنیات ترشی تندی ادویه حتی رب

حبوبات و اش و .... نخوردم

میوه هایی که اذیتم میکردن و اسیدی بودن مث پرتقال کیوی الوچه نخوردم

داروهاتو حتما حتما بخور

وعده های غذاییت منظم باشه نذار گرسنه بمونی