2777
2789
عنوان

درد و دل . توروخدا راه کار بدین

233 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان.واقعا ناراحتم و دلم میخواس با یکی صحبت کنم

یه برادر دارم ۳۲ سالشه ۵ ساله ازدواج کرده و یه بچه ۱ ساله داره. همچی خوب بود تا فهمیدیم معتاد شده اونم به شیشه. بدترین چیز ممکن.با هزار بدبختی ترکش دادیم الان ۳ ماه ترک کرده. ولی واقعا رفتاراش دیگه برامون غیر قابل تحمله.از همه متنفره‌.فک میکنه همه دشمنش.خونه نمیره. شبا ۱۱ شب میره خونه.زنش تنهاس.رابطش با زنش بده.به بچش محبت نمیکنه.از پدرمادرم طلب کاره. دیشب اومده داد و بیداد که قسطام عقب افتاده باید ۱۰ میلیون بهم بدین.همش دوس داره از بقیه بکنه.دیگه حلال حروم سرش نمیشه.طلاهای مامانمو بی اجازه برداشته فروخته‌.سرکار نمیره. دیگه واقعا از دستش خسته شدیم. افسردگی شدید گرفتع. بردیمش دکتر فقط دارو داد. دیگه به ته خط رسیدیم.برا خودش ناراحت نیسم بره بمیره برا زن و بچش و مامان بابام ناراحتم که اینقد دارن اذیت میشن. چیکار کنیم توروخدا کسی اگه راهی داره کمکم کنه .روانم بهم ریخته ازش متنفرم ارزو مرگشو دارم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شما خدا خیرتون بده انقدر به فکرشید 

من زنگ زدم برادرشوهرم گفتم اینجور شوهرم بیماره دکتر گفته باید حتما بستری بشه 

خودکشی و افسردگی شدید 

محل ندادن 

یک ساله شوهرم خونه س 

یه بچه دارم ۱۸ ماهه 

یه چشمم اشکه یه چشمم خون 

هیچ احدی نیومد بگه تو داری نداری چه جوری روز و شب میکنی 

باز خوشبحال عروستون که شماها به فکرید دورشید 

من انقدر تنهام دارم جون میکنم فقط توی زندگی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

سر کردن با معتاد جماعت کار هرکسی نیست خدا صبرتون بده واقعا، اینا معمولا با مصرف اخلاقای خوب و بدشون عود میکنه وگرنه بعضیاشون سرشون تو کار خودشونه و ازاری ندارن ولی برادر شما خیلی خودخواه و پسته

هییییییییییی روزگار مادرت چقدر خوشحال شده پسر کاکل زری زاییده

نه بیچاره .پسری نبودن. برادرم همش میگه تو کودکی بهم ظلم کردین بهم توجه نکردین. اینم یه بهونه هاشه که از پدر مادرم متنفره

نه بیچاره .پسری نبودن. برادرم همش میگه تو کودکی بهم ظلم کردین بهم توجه نکردین. اینم یه بهونه هاشه که ...

کلا میگم

قطعا از بودنش خیای شاد بودن ولیییییی عاقبت چرا اینقدر بد شده شیشیه فاجعه ست

باز شما خدا خیرتون بده انقدر به فکرشید  من زنگ زدم برادرشوهرم گفتم اینجور شوهرم بیماره دکتر گف ...

خدا کمکت کنه عزیزم. عروس ماهم خیلی بدبخته. بخدا اگه بچه نداشتن خودم طلاقشو میگیرفتم. حیف این دختر 

صدرصد ترک نکرده دوباره رفته سمتش بهتره چندین دوره کمپ بخوابه حداقل پنج دوره تا به خودش بیاد تو این مدت هوای زن و بچه بی گناهشم داشته باشید این اعتیاد کوفتی چی داره اخه دور زمونه به این سختی گرونی مواد کشیدن برای چیه انشالله که بحق اقا امام زمان ترک کنه اهل بشه بچسبه به زندگیش و زن و بچش 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱