2777
2789

نمیدونم ۴ماه بود ۳ماه بود چقدر بود حنا زدم حالا الان میخوام برای عید فانتزی رنگ کنم دکلره میخواد خراب میکنه؟؟؟

رنگ قهوه ای روشن بزن چی؟چیکار کنم؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ‌فانتزی یا دکلره؟  دکلره ات کامل نمیگیره  ردش میتونی رنگ های فانتزی بزاری ک میشل

خب اول باید دکلرع بزنم بعد فانتزی 

خراب نمیشن موهام برم بزنم؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

کلا دور رنگو خط بکش تا حناهست نمیشه‌من دوساله گذاشتم چند بار رفتم ارایشگرای مختلف همه گفتن نه

یاخداا دوساللل لعنت بهششش

پدر موهات درمیاد بابا ، دکلره نکن مجبور میشی همه رو کوتاه کنی

یاقران نخواستم بابا 

دلم میخواست ی تغییری بدم برای عید ناسلامتی بزرگتر شدم ۱۸سالم شده😖😩

یاقران نخواستم بابا  دلم میخواست ی تغییری بدم برای عید ناسلامتی بزرگتر شدم ۱۸سالم شده😖😩

نه نه سنت کمه

از الان نرو تو این فازا

مژه بزار ، ناخن بکار

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

خب اول باید دکلرع بزنم بعد فانتزی  خراب نمیشن موهام برم بزنم؟

آره دیگ میگم دکلره بکن بد رنگ‌فانتزی بزار میگیره 

مال من رنگ‌بود پایین هاش سیاه گذاشتم بعدا دکلره کردم کامل نگرفت زردی داشت 

خودت بری آرایشگاه  بهت میگه چطوری میشه دکلره ات

یاقران نخواستم بابا  دلم میخواست ی تغییری بدم برای عید ناسلامتی بزرگتر شدم ۱۸سالم شده😖😩

از ۱۸ سالگی دکلره کنی که بعدا کچل میشی نکن موهات خراب میشه.میدونی چقدر مواد سرطان زا وارد بدنت میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه نه سنت کمه از الان نرو تو این فازا مژه بزار ، ناخن بکار

مژه هام خدا داد بلند و پر و فر 

ناخنم هم نماز میخونم هم سنگینی میکنه رو دستم خو چیکار کنم😖😲😲عاشق رنگ موام

از ۱۸ سالگی دکلره کنی که بعدا کچل میشی نکن موهات خراب میشه.میدونی چقدر مواد سرطان زا وارد بدنت میشه

ی بار بزنم از دلم بیوفته😲همین الانشم لاغرشدم نصف موهام ریخته دکلره کنم بدتر

ی بار بزنم از دلم بیوفته😲همین الانشم لاغرشدم نصف موهام ریخته دکلره کنم بدتر

سبوس برنج بخور و البته تخم مرغ پخته هم ریزش رو کم میکنه. به بدنت برس. تو سن شما زیبایی طبیعی از همه چی بالاتره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله