2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین برم سونو یا ن

92 بازدید | 10 پست

امروز تازه وارد هفته هفتم شدم لکه بینی داشتم دکترم گفت برو سونوی داخلی

میترسم زود برم

بنظرتون چیکار کنم

اخه خیلیا نوشتن سونو زود باعث سقطمیشه کمکم کنین لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت گفته برو بعد به حرف خانومای سایت میخوای تصمیم بگیری ؟ هر کسی اینجا طبق تجربه ی خودش نظرشو میده 

وقتی پزشک گفته برو سونو حتما برو که علت لکه بینی مشخص بشه 

خیر سرش پزشکه بیشتر از من و شما میدونه دیگه تشخیص داده بری سونو حتما برو  

ببخشید اینو میگم از همه ی خانومای سایتم معذرتم میخوام 

ولی واسه اینجور مسائل مهم به تجربه ی دیگران اکتفا نکن به حرف پزشکت گوش بده 

🐥💙
دکترت گفته برو بعد به حرف خانومای سایت میخوای تصمیم بگیری ؟ هر کسی اینجا طبق تجربه ی خودش نظرشو میده ...

خیلی چیزا با تجربه فهمیده میشه و بره و اتفاقی بیوفته نهایتا دکترش میگه خودت لکه بینی داشتی سقط شده 

دکتر حاذق و دکتری که حالیشه در شرایط خیلی خیلی بحرانی این سونو رو میده در ماه های بالاتر نه ایشون که یک ماهش هست

خیلی چیزا با تجربه فهمیده میشه و بره و اتفاقی بیوفته نهایتا دکترش میگه خودت لکه بینی داشتی سقط شده&n ...

نظر شما محترمه 

ولی اون پزشک حتما یه چیزی میدونسته که سونوی داخلی داده  اون همه درس نخونده که یه تشخیص بده حالا بر اساس تجربه ی بعضی از خانوما که شاید مشکل از جای دیگه ای بوده نسخه شو بزاره در کوزه 

🐥💙
نظر شما محترمه  ولی اون پزشک حتما یه چیزی میدونسته که سونوی داخلی داده  اون همه درس نخوند ...

خیلی خیلی اشتباه در دکترای الان زیاد شده چون مدرک گرفتنشان راحت شده تجربه خودم به تنهایی رو نمیگم فدات شم تجربه های متعددی رو دیدم که دارم میگم

خیلی خیلی اشتباه در دکترای الان زیاد شده چون مدرک گرفتنشان راحت شده تجربه خودم به تنهایی رو نمیگم فد ...

البته در این مورد حق با شماست الان اکثرا میرن روسیه مدرک میگیرن که نه مدرک رو میخرن برمیگردن 

حق با شماست حتما شما با تجربه تر هستین بیشتر میدونین 

ولی اگه سونوی شکمی هم بره بد نیست چون الان استرس زیادی داره پزشک هم بهش گفته سونو بره اگه چک بشه بد نیست 

🐥💙
البته در این مورد حق با شماست الان اکثرا میرن روسیه مدرک میگیرن که نه مدرک رو میخرن برمیگردن  ...

دمت گرم 

صد در صد بره سونو شکمی بالاخره باید از تکنولوژی استفاده کنیم ولی واژینال واقعا چرته واسه زن یه ماهه 

خدایی نکرده چیزی باشه سونو شکمی هم تشخیص میده موافقم باهات