2777
2789

رژیم کالری شماری قرص لاغری کتون تمشک استفاده کردم 

از ۷۹رسیدم ب ۶۲ میخام بشم ۶۰کیلو.

ورزشم میکنم هرروز اگ وقت نکنم پیاده روی حتما انجام مید.

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه چایی نهار هرچی بود شام نمبخورم تاالان ۸ کیلو کم کردم البته یکماهه

یعنی صبحونت فقط چای بود؟ اصلا نون نمیخوردی؟ 

ناهار چقدر میخوری؟!  دیگ چی مخوری؟ گشنت نمیشه؟ ورزس نداری؟ 

یعنی صبحونت فقط چای بود؟ اصلا نون نمیخوردی؟  ناهار چقدر میخوری ؟!  دیگ چی مخوری؟ گشنت نمی ...

ن بخدا فقط چایی دیگه هیچی نمیخورم تانهار اصلا گرسنم نمیشه

نهاردیروزم اش عدس بود یک بشقاب فقط عدس رشته وکشک توش بود یک بشقاب خوردم دیگه چیزی نخوردم عصری هم دوتا تخم مرغ ابپزخوردم تاالان ک هیچی نخورم جز چایی

ورزش نه ولی خیلی کارمیکنم 

ن بخدا فقط چایی دیگه هیچی نمیخورم تانهار اصلا گرسنم نمیشه نهاردیروزم اش عدس بود یک بشقاب فقط عدس رش ...

تخم مرغ اب پز بدون نون میخوری؟ هم زرده هم سفیده؟! روزی چند کالری میخوری؟! مثلا اگر ناهار برنج باشه چند تا قاشق مخوری؟ اگر غذات نونی باشه چند کف دست نان مخوری؟ میوه مخوری؟ مغزیجات؟! 

تخم مرغ اب پز بدون نون میخوری؟ هم زرده هم سفیده؟! روزی چند کالری میخوری؟! مثلا اگر ناهار برنج باشه چ ...

من اصلا کالری نشماردم یعنی این چندوقته همه تخم مرغ رومیخورم نونم خیلی بخورم دوکف دست هست

برنجی هم باشه ی ده قاشق میخورم میوه هم گاهی عصرمیخورم دیگه شام نمیخورم بادوم وگردو عصرامیخورم اونم نه هرروز یکروز درمیوه یا یک لیوان شیر 

من اصلا کالری نشماردم یعنی این چندوقته همه تخم مرغ رومیخورم نونم خیلی بخورم دوکف دست هست برنجی هم ب ...

سام نمیخوری گشنت نمیشه؟ قرص و چیزی هم مخوری؟ چیزی از عطاری مصرف نمکنی؟ 

یه قرصی بگین ک خیلی اشتهامو بیاره پایین خیلی مخووورم نمتونم جلو خودمو بگیرم

چندروز نخور درست میشه من چندروز پیش تولد پسرم بود کیک خامه ای هم خوردم قرص زنوز خوردم همش دفع شد زیاد ک نشدم کمم کردم

سام نمیخوری گشنت نمیشه؟ قرص و چیزی هم مخوری؟ چیزی از عطاری مصرف نمکنی؟ 

ن نمیشه یعنی روزااول شکمم قاروقورمیکرد اهمیت ندادم الان عادت کرده😂قرص زنور وقتی ی چیزی،بخورم بدونم چربه میخورم  همه چربی دفع میشه