2777
2789

برو دکتر خوب با فیزیوتراپی و ورزش درمانی حل میشه
اگر تهران هستین کلینیک سینوهه کارشون خیلی عالی یه روزایی هم خودشون دکتر ارتوپد دارن

تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

https://jamalypt.com

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنمو کم کنم که مثل بولدوزر اشتها دارم .یه دوره کپسول غضروف ساز هم خوردم

کپسول زیاد تاثیر نداره ‌. اگه وزنت زیاده باید وزنتو کم کنی . 

پشت گوش ننداز . برو متخصص تغذیه وزن کم کن .فکر می‌کنم سنی نداری . تا جوون هستی درمان کن خودتو .وگرنه تو پیری خدای نکرده زانو درد اذیتت میکنه .

۲۸ سالمه عزیزم  .اخه اصلا نمیتونم رژیم بگیرم واقعا ارادم ضعیفه

وای برای زانو درد خیلی زود بود . 

برای سلامتی خودت اراده کن . متخصص تغذیه برو . باشگاهم برو بگو مشکل زانو داری ، بهت مربی برنامه سبک برای ورزش میده ‌ . برای تو اصلا واجبه اراده کنی . ایشاا... همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم 😘😘😘😘

سلام عزیزم! متاسفم که زانو درد داری، اینجور دردها واقعاً اذیت‌کننده‌ان. 😔

نرمی غضروف یکی از مشکلات شایعی هست که باعث درد و محدودیت در حرکت میشه. معمولاً دکترها برای این مشکل توصیه به فیزیوتراپی، داروهای ضد درد، و بعضی وقت‌ها تزریقات مخصوص می‌کنن. البته بستگی به شدت مشکل داره.

برای کمک بیشتر، پیشنهاد می‌کنم که حتماً بری پیش دکتر امیر حسین مجدی. ایشون توی درمان مشکلات زانو خیلی خبره‌ان و می‌تونن بر اساس شرایط دقیق‌تری که داری، راه‌حل‌های مناسبی ارائه بدن.

خیالت راحت باشه، ایشون با تجربه‌ای که دارن، می‌تونن کمک کنن که درد کمتری داشته باشی و وضعیت زانوت بهتر بشه. 💪

در هر صورت، حتماً مراجعه کن که مشکلت حل بشه!