2789
عنوان

مو برگشتیییی

264 بازدید | 5 پست

بچه ها من فهمیدم که موبرگشتی دارم و یه چندبار قبلا عود کرد ولی گفتن موبرگشتی نیست ولی اخررین بار دکتر گفت موبرگشتیه و برو عمل.حالا یه کلینیک نشیمنگاهی ام تو تهران پیدا کردم که با لیزر خوب میکنه و انگار کارش درسته.کسی تجربه با لیزر داشته؟من خیلی از جراحیه باز میترسم

من جراحی بازداشتم خوب رسیدگی نکردم عود کرد خوبم بسته نشد هنوز گاهی بازمیشه و چرک میده

جراحی بسته هم خط بخیش میمونه و چون بدجاست مرتب بخیه نمیخوره

لیزرو نمیدونم

دردم از یار است و درمان نیز هم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااایییی جراحیش خیلی بده خیلی

برای من راحت بود اصلاااااا دردنداشتم.حتی وقتی داخلشو میشستم. اصلا مسکن استفاده نکردم.برای من کوچیک بود قد گردو

دردم از یار است و درمان نیز هم

سلام من جراحی داشتم ...

وسط قفسه سینه م یه دونه مو برگشتی بود...پیش اولین متخصص جراحی داخلی که رفتم ،عمل نکرد و کفت چون رد بخیه میمونه و زشت میشه ،فقط چرک خشک کن بخور تا از بین بره...اون موقع خیییلی کوچیک بود ،در حد یه نخود مثلا

من پنج ماه حدودا همونجوری ،هی که عود میکرد چرک خشک میخوردم...

تا اینکه بالاخره یه دکتر دیگه پیدا کردم و حاضر شد عملم کنه ولی چون از داخل پر کیست و عفونت شده بود، گفت باید بیهوشی بزنم و دو تا سه روز هم بمونی بیمارستان... بماند که از چاک سینه م تا زیر سینه راستم بخیه خورد چون زیرش پر کیست بود..

ولییی من عملم راحت بود ،بعدشم اصلا مشکلی نداشتم ... الانم چند سال میگذره و خوبم...

تو هم نترس ....برو هر چی زودتر برش دار تا بیشتر نشده