2777
2789

چند شب پیش سر اینکخ شوهرم میخواست بره با دوستاش مثل هررررشب چایخونه دعوامون شد 

اومد خونه غذا اوردم برلش سفره انداختم شروع مرد داد و بیداد ک مگه جلو سگ عذا میراری من اصلا جوابشو ندادم و اصلا نیومد سر سفره تاالان باهم قهریم ی کلمه حرفم نزدیم ی نگاهم بهم نکردیم 

امشب هم ولنتاین بود هم سالگرد عروسیمون 

ولی بازم امشب اومد خونه من اتاق بودم باز داشد با رفیقاش رفت چایخونه 

دلم شکست خیلی زیادددد

بچه ها چیکار کنم 

هسته شدم از بس خودم رفتم پیشش 

از بس خودمو کوچیک کردم کم اوردم دیگ ب خدا خستم 

یکم بیخیال باش، مردا کلا اینجورین رفیق بازن اگه بیشنر بهش گیر بدی ،بیشتر جذب اونطرف میشه، بنظرم رو خودتدتمرکز کن، توهم با دوستاتو....برو بیرون، کتاب بخون، یه کار بادبگیر، کلاس برو ،همیشه یه برگ برنده داسته باش ک رو کنی، اینطوری خودش اونا رو ول میکنه و به تو کشش پیدا میکنه

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها سری قبلی من ب خودم قول دادم ک اصلا نرم سمتش 

بخدا ۱۹ روز شذ ک باهم قهر بودیم هیجا نرفتیم کلمه ای باهم خرف نزدیم انگار مرده بودیم برای همدیگه تااخرش من با دعوا حرف زدم و تموم سد اونم با دعوا 

از ی طرف میگم اگه نرم سمتش میدونم نمیاد 

از ی طرف امشب هم ولن بود هم سالگرد عروسیمون اصلا براس مهم نبود در صورتی ک قرارمون این بود. هیچوقت سالگرد عروسیمون و تولد مون رو تلخ نکنیم  

مرد هارو خیلی به سختی میشع تغییر داد بعد ازدواج..

اگه کلا رفیق بازه و از این کارا دست بردار نیست زندگی خودتو تلخ نکن.. یا کاری کن که محیط خونه براش جذاب تر شه یا نه اهمیت نده و باهاش دعوا نکن چون فقط اعصاب خودت رو خورد میکنی...چون همسرت انگار که به هیچ جاش نیس..

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 

ببین نه ایننکه زیاده روی کنی، بی محلی کنی بهش، نه!این اشتباهه!فقط یطور رفتار کن انگار یه آدم عادی کنارته، ابراز علاقتو ازش دریغ کن،،، و بیشتر به ظاهر خودت اهمیت بده و به خودت برس،،،، خودش خود به خود میاد سمتت وقتی براش چیزای تازه داشته باشی همیشه، مردا کلا اینجوربن، یکنواختی و دوست ندارن، هیجان و تازگی و تنوع و دوست دارن

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

اون‌چون رفیقاشو داره می تونه قهر بمونه اصلا قهر کار درستی نیست عزیرم‌کلا هیچوقت قهر نکن مگه بچه هستین بینتون فاصله می افته بحث همیشه هست ولی زرتی که ادم قهر نمیکنه بشین باهاش حرف بزن سکوت هیچیو حل نمیکنه

یعنی هفت سال حرف زدم بازم بزنم نتیجه ای داره؟

خب اینجوری که شما میگی حرف روش اثر نداره ما کا نمی تونیم آدمارو تغییر بدیم پس خودمون باید تغییر کنیم کلا قهر نکن بعدم برو باشگاه با دوستات جمع بشین مروا ببینن له لهشون میزنی بدتر پرو میشن بذار ببینه خوشی و بهش نچسبیدی بذار خودش بیاد طرفت هر کس یه ظرفیتی داره ظرفیت شوهرت ابنجوری عادت کرده که قهر کنین تو بیای آشتی اصلا کلا قهر نکن

تنها راهت که جواب میده اینه که خونه رو براش جذاب تر کنی مثلاً ببینی چه تفریحی دوس داره اگر اهل فیلمه فیلمای مورد علاقشو دانلود کنی بگی بیا باهم ببینیم یا اگر بازی خاصی دوس داره بساطشو تو خونه فراهم کنی خودتم آه و ناله نکنی که چرا با دوستات میری بیرون بزاری بره فقط وقتی برگشت با خنده بگیی تنها موندم فقط یه جمله که بدونه دوس نداری ولی گیر ندی بعدشم باهاش مهربونه باشی انگار چیزی نشده کم کم دیگه نمیره 

یه مدت غذاتو تزیین کن تو ظرفای متفاوت غذا روبیار با روی خندون نه با روی ترش حق داری ناراحت باشی می دونم آدم واقعا اذیت میشه من انقد سر این موضوع گریه کردم ولی بعدش همین کارا رو کردم جواب داد اصلا دیگه دوستی نداره فقط واسش ناز میکردم مثلاً می کنم تنها موندم بغض میکردم با یکی دوتا قطره اشک ولی گیر نمی دادم