2777
2789
عنوان

کیک فنجونی من

634 بازدید | 30 پست
ایناهاش
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
کو
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت بدید؟ 8 پیک کار نمیکنه
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
منم امشب کیک زیاد خوردم عذاب وجدان گرفتم باز اومد اینجا کیک ببینم
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.