سلام دوستان یکی از نزدیکام ازمایش اسپرم داد ۱۰ بود رفت پیش دکتر الان ازمایش داده بعد از دو ماه شده هشت اسم قرص هاشم تستو بوست و بلومکسو ویتامین E بود یعنی بخاطر چیه
برایم مهم نیست مشکلاتم کوچک باشند یا بزرگ مهم این است خدایم بزرگ است 🙂🤗🤗
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گیاه خرنوب بره از عطاری بگیره پودرکنه صبح و شب موقع خواب 1ق غ خوری و تو 1لیوان آب بجوشونه بخوره تا 6ماه
بچه دارمیشه این مشکل شوهرخواهرم بود که دکتر گفت بچه دارنمیشین
اگه نتیجه گرفت شیرینیمو بده😁😁
وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
این دوتا خیلی فرقشونه ببین برا ضعیفی اسپرم خرنوب و جینسینگ و گرده نخل و بگیر و ۷۰ روز بخوره به علاوه ویتامین ای و سی و زینک و داروهای خوددکتر حتما خوب میشه اگه مشکل بحرانی نداشته باشه
این دارو ها رو بعد از ازمایشی که تازه عکسشو فرستادم دکتر بهش داد
همینارو بده بخوره با اونایی که بهت گفتم گیاهییه سه ماه بخوره حتما نتیجه میگیره البته این عکسی که دیدم بدنبود خوب بود ولی دفعه بعد خواستین ازمایش بدین برین ازمایشگاه مراکز ناباروری توشهرتون درضمن ببندش به گرمیجات هرچی میتونی بده بخوره