مهربان_بانو۷۶ مدیر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عنوان خواهرشوهر😔 | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 20 پست خواهرشوهرام خیلی خوبن ولی امروزگیردادن حامله ای؟؟حامله ای😔😔یک ماهه اقدام کردم😔😔ولی تنبلی تخمدان دارم دارم متفورمین میخورم اونانمیدونن دلم خیلی گرفت😔😔😞😔😞😔 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 1401/11/25 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 با یه گل ک بهار نمیشه 😍😂تا یکسال هم طبیعیه تا یک سال سکته میکنم ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
_بانوی_زیبایی_ها_ عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 857 واسه اونم یه چیزمیگن که چرا نه بیاروازاین حرفا بگو الان شرایط فرق کرده درباره زمان بچه دار شدن زن و شوهر تصمیم میگیرن یه چیز خصوصیه
f1994 عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 22594 جواب نده چرا مسایل خصوصیتو میگی ، هر وقت پرسیدن بگو انشالا به وقتش، من تنبلی داشتم سه ماه بعدش باردار شدم البته من گلوکوفاژ و دوفاستون همزمان میخوردم
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 بگو الان شرایط فرق کرده درباره زمان بچه دار شدن زن و شوهر تصمیم میگیرن یه چیز خصوصیه اخه مشکل از خودمه خاک تو سرم که لو میدم که عاشق بچه ام و دلم میخواد😔😔😔 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 جواب نده چرا مسایل خصوصیتو میگی ، هر وقت پرسیدن بگو انشالا به وقتش، من تنبلی داشتم سه ماه بعدش باردا ... متفورمین رودکتر داده فرقشون چیه منکه سردرنمیارم والله ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
f1994 عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 22594 متفورمین رودکتر داده فرقشون چیه منکه سردرنمیارم والله متفورمین همون گلوکوفاژه ، اما بنظرم بهتره دوفاستونم بخوری به دکترت بگو لازم بود بنویسه