مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عنوان خواهرشوهر😔 309 بازدید | 20 پست خواهرشوهرام خیلی خوبن ولی امروزگیردادن حامله ای؟؟حامله ای😔😔یک ماهه اقدام کردم😔😔ولی تنبلی تخمدان دارم دارم متفورمین میخورم اونانمیدونن دلم خیلی گرفت😔😔😞😔😞😔 ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 1401/11/25 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoltahmasbi عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2167 سوالی بود؟ میشه برای آرامش قلبم دوتا صلوات بفرستيد؟ 🥲
_بانوی_زیبایی_ها_ عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 857 بگو ن هنوز قصدشو ندارمچرا غصه خوردی؟همه که با بار اول باردار نمیشن
leilibanoo1374 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 2290 اونا هم از ذوقشون پرسیدن حتمابه دل نگیر کلا یکماه اقدامی دیگهچیزی نیستش کهتا یکسال طبیعیه یاكاشِفَالْكَرْبِعَنْوَجْهِالْحُسَیْنِاِكْشِفْكَرْبىبِحَقِاَخْیكَالْحُسَیْن
فاااااااائزه عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1680 ینی چی؟ چرا باید بعد از یه ماه اقدام اینجوری نا امید بشی؟ ب خواهرشوهرات بگو فعلا قصد بچه دار شدن نداریم شرایطش نیست ای بابا تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹
فاااااااائزه عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1680 با یه گل ک بهار نمیشه 😍😂تا یکسال هم طبیعیه تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹
saintmana عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 987 عزیزم بهشون نگو تو اقدامی نگران نباش خواهر شوهر من تنبلی داشت کلا قطع امید کرده بود از خودش که خدا دوقلو بهش داد..
saintmana عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 987 من خودم سر هر دو بچم تا ۳ ماه طول کشید با اینکه تنبلیم نداشتم تا یکسال طبیعیه
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 سوالی بود؟ اره چون میدونن من و همسرم عاشق بچه ایم هرسری میگن حامله ای حامله ای؟ ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 بگو ن هنوز قصدشو ندارم چرا غصه خوردی؟ همه که با بار اول باردار نمیشن واسه اونم یه چیزمیگن که چرا نه بیاروازاین حرفا ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 اونا هم از ذوقشون پرسیدن حتما به دل نگیر کلا یکماه اقدامی دیگه چیزی نیستش که تا یکسال طبیع ... اره میدونم از ذوقشونه اخه کلایدونه برادردارن ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
leilibanoo1374 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 2290 واسه اونم یه چیزمیگن که چرا نه بیاروازاین حرفا چندوقته ازدواج کردی؟ یاكاشِفَالْكَرْبِعَنْوَجْهِالْحُسَیْنِاِكْشِفْكَرْبىبِحَقِاَخْیكَالْحُسَیْن
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عزیزم بهشون نگو تو اقدامی نگران نباش خواهر شوهر من تنبلی داشت کلا قطع امید کرده بود از خودش که خدا د ... خوش به حالش ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 من خودم سر هر دو بچم تا ۳ ماه طول کشید با اینکه تنبلیم نداشتم تا یکسال طبیعیه یک سال هم جلوگیری طبیعی داشتم ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 چندوقته ازدواج کردی؟ یک ماهه عروسی کردم یک ماه هم عقد ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی