2777
2789
عنوان

ابله مرغان گرفتم خیلی میترسممم😭

1060 بازدید | 23 پست

17 سالمه فعلا فقط یدونه اس چیکار کنم زیاد نشه؟ چند روز بمونم خونه؟ حتی از اتاقم بیرون نمیرم چون نی نی داریم🥺😭

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

اصلا به دونه ها دست نزن ، برو دکتر فکر کنم ۱ هفته طول بکشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهیچ وجه پاتو از خونه بیرون نزار دوهفته .بعدم نخارون جاشو.من تاحالا نگرفتم اگر بگیرم میگن میشه زونا

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

ده روز مسریه

لوسیون کالامین برا خارش بگیر

مایعات زیاد بخور

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بهیچ وجه پاتو از خونه بیرون نزار دوهفته .بعدم نخارون جاشو.من تاحالا نگرفتم اگر بگیرم میگن میشه زونا

زونا ابتلای بار دومه. بگیری همچنان آبله هست

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

آبله مرغان هر چی سن های پایین گرفته بشه بهتره سن بالا تبدیل به زونا میشه که خیلی دردناکه ...چون هر چی سن پایینتر درد و تبش کمتره فقط برا خانمهای باردار خطرناکه اونم برا نی نی نه خودشون 

تو سرما نرید اصلا که دوره درمان طول میکشه حتما هم دکتر برید 

خب از کجا تشخیص دادی که آبله مرغونه؟ مراجعه به پزشک داشتی؟

رفتم دکتر یدونه رو دستم بود گفت ابله اس اما هنوز هیچی جز اون ندازه خارش و اینجور چیزا هم نداره

آبله مرغان هر چی سن های پایین گرفته بشه بهتره سن بالا تبدیل به زونا میشه که خیلی دردناکه ...چون هر چ ...

نه تب دازم نه هیچی فقط یدونه رو دستمه نا خارش داره نه هیچی