767nayere مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 6128 عنوان چ غروب دلگیری😖 206 بازدید | 36 پست شمام اینجورین یا فقط من این حسو دارم؟؟؟ نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 1401/11/25 | 18:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17560 والا هرروز برای من دلگیره 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
bernadine عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1628 ببخشیدا اما اینجا شب شده دیگه غروب نیست 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻ "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..
girlغم۱۳۷۹ عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 930 منم همینطور کلیم گریه کردم🥲امروز نامه ای به خدا: خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔
سیبوک عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3770 منم خيلي دلم گرفته منم همینطور خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
ابروکمون_۲۰۰۴ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 3632 واسه کسی که حالش داغونه هر زمانی دلگیره... کاش آرزو هایم را قاصدک ها میبردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 23137 غروب دلگیر نی شما دلت گرفته حتما عزیزم 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
767nayere مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 6128 منم همینطور کلیم گریه کردم🥲امروز دقیقا منم کلی گریه کردم😓 نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞
آلبالو۹۸ عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 7980 منم همین حسو دارم با پسرم تنهاییم و پری و سردرد بهم فشار اورده 😣
atabizemestoon عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5714 از وقتی پا شدم حال ندارم ☹️👌🏻 یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕