2777
2789
ببخشیدا اما اینجا شب شده دیگه غروب نیست 

امضات و پروفتتتت=))))))

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
منم همینطور کلیم گریه کردم🥲امروز 

چرا؟اگه میخوای میتونیم راجبش حرف بزنیم منم کلی امروز گریه کردم دلم یه هم صحبت میخواد 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم کلی گریه کردم😓

امروز برا 200هزار تمن گیر کردم نداشتم بدم خیلی سخت بود احساس کردم دارم میمیرم یکی ا همین سایت کمکم کرد خدا خیرش بده🥲🥹

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔
امضات و پروفتتتت=))))))

عررررررر یکی که دزیره مممیخونههههه یکی که امضای منو فهمیدهههه وایییی گیلیلیلی(((::::

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
دقیقا منم کلی گریه کردم😓

توچرا عزیزم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
چرا؟اگه میخوای میتونیم راجبش حرف بزنیم منم کلی امروز گریه کردم دلم یه هم صحبت میخواد 

تایپک اخرم هست بخونش🥲

یه پولی لازم داشتم یکی ا همین سایت کمکم کرد خدا  هزار برابرشو بهش بده🥲

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔

برا من از وقتی پسرم اینجورشده همیشه دلگیره الان دلگیر تر ترینه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

امروز برا 200هزار تمن گیر کردم نداشتم بدم خیلی سخت بود احساس کردم دارم میمیرم یکی ا همین سایت کمکم ک ...

چه خوب ک کسی حاضرشده اونم مجازی بهتون کمک کنه والا الان توواقعیت کارت لنگ باشه هیچکس ب دادت نمیرسه

اره خیلی همه پشتمو خالی کردن مادرم خیلی اذیتم میکنه خیلی سرزنشم میکنه

خدا پشتشو خالی نکنه جان دلم امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه 

ا

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منم همین حسو دارم با پسرم تنهاییم و پری و سردرد بهم فشار اورده 😣

باز شما پسرت هست خدا حفظش کنه 

من بدبخت تک و تنها🦉

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
چه خوب ک کسی حاضرشده اونم مجازی بهتون کمک کنه والا الان توواقعیت کارت لنگ باشه هیچکس ب دادت نمیرسه

اره دقیقا بخدا دایم خونه بود دید ک رفتم مدرسع ازم پول خواستن نداشتم تعارفم نکرد اصلا انگار معجزه بود🥹🥹

امروز برا 200هزار تمن گیر کردم نداشتم بدم خیلی سخت بود احساس کردم دارم میمیرم یکی ا همین سایت کمکم ک ...

الهی عزیزم

درکت میکنم خیلی سخته 

من حتی خانوادمم پشتم نیستم

دمش گرم اونیکه کمکت کرد 

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞