2777
2789
منم سفارش دادم ۴۰ روزه. نیومده. کلاهبردارن انگار

خیلی عوضین .من هرچی خوندم درموردشون نارضایتی بوده فاتحه پولتو بخون چون چیزی هم اگه بفرستن اصلا به دردت نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره جواب میده کلی هم مودب صحبت میکنه هر دفعه هم کلی عذر خواهی و در نهایت میگه صبر کن😐

صبر کن صبر کن ۴ماه میشه کاش همون که گفتنو بفرستن افتضاح میفرستن یعنی یه نظر مثبت ازشون تو سایت وگوگل نیست

کلاهبرداری بیش نیستند 

دوماهه خرید کردم 

به دستم نرسیده 

جوابم نمیدند 

میخوام پلیس فتا شکایت کنم 

همه برید شکایت کنید 

تا جلوی این آدم های از خدا بی خبر بگیرند

اگر همه شکایت کنیم می‌فهمند دیگه از این غلطا نکنند 

دلم میخواد مشهد نمایشگاه بزنند 

برم جلوی در بلندگو بردارم،داد بزنم ،آبروشون ببرم 

اینها از من هم دزدی کردن. نه جنس میفرستن نه پولتون رو پس میدن. شکایت هم کردم فایده ندارد. حرفه ای هستن. مدارک شکایتم هم موجوده ولی راه به جایی نمی بره. با پولت خداحافظی کن

صبر کن صبر کن ۴ماه میشه کاش همون که گفتنو بفرستن افتضاح میفرستن یعنی یه نظر مثبت ازشون تو سایت وگوگل ...

فقط شکایت کنید تا بازار کلاه برداری جمع بشه من پرسیدم اگه فلان رنگو موجود داری پول بریزم  گفت داریم تو تبلیغش گفته ارسال یک هفته الان دوماهه تازه زنگ زدن گفتن این رنگو نداریم گفتم مگه پیش فروشه؟