2777
2789

سفارش دادم با تاخیر ۳۰ روزه کالای دیگه ای ارسال کردند ، گفتند مرجوع کنید تا عودت وجه بدیم ، مرجوع کردم و دیگه پایان ماجرا چون اصلا پاسخگو نیستند و ۷۰۰ هزار تومان ناقابل رو با یک پارچ آب نوشیدند تماااام !!! بسیار بی مسئولیت و مغایر با نام مجموعه عمل میکنند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم یه بار خرید کردم ازشون زود فرستادن ..زن داداشم سفارش داد دو سه ماه طول کشید  آخرش با یه رن ...

سلام عزیزم میشه بپرسی یه چه شماره ای زنگ بزنیم برای پی گیری 

به منم جواب نمیدن متاسفانه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
کلاهبرداری بیش نیستند  دوماهه خرید کردم  به دستم نرسیده  جوابم نمیدند  میخوا ...

سلام بالاخره رسید سفارشتون ؟

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
سفارش دادم با تاخیر ۳۰ روزه کالای دیگه ای ارسال کردند ، گفتند مرجوع کنید تا عودت وجه بدیم ، مرجوع کر ...

سلام 

چقدر ناراحت کننده ‌ ،آخرش پولتون رو ندادن ؟؟

سلام شماره ندارم تو ایتا به پشتیبان پیام بده و سایت

مرسی ، سین نمیکنن یا سین میکنن جواب نمیدن

یک مشت دزد کثیف هستن

من شکایت کردم باز راه به جایی نبردم 8 ماه پیش خرید کردم و الان ۳ماه درگیر شکایت هستم بعد از ۵بار ارسال لایحه تازه شورای حل اختلاف اسلامشهر برام فرستاده چون خرید کردید نمی تونید پولتون رو پس بگیرید.

تا الان 730,000 تومان هم هزینه شکایتم شده ولی حاضرم تا چند برابر این هزینه کنم تا اینها رو آدم کنم. به شرطی که اعضای شورای حل اختلاف اسلامشهر جز هییت مدیرشون نباشن،،

چهار ماهه از حجاب موعود خرید کردم هنوز به دستم نرسیده تلفن گویاشونم جواب نمیدن ، پیامهامم جواب نمیدن من تهرانم کی پایه است برای شکایت؟ تعداد بیشتر باشه که در مجموعه کلاهبرداریشونوتخته کتیم

چهار ماهه از حجاب موعود خرید کردم هنوز به دستم نرسیده تلفن گویاشونم جواب نمیدن ، پیامهامم جواب نمیدن ...

اگه تهرانید خب برید ححضوری تحویل بگیرید

این آدرسشون

ترمینال خاوران،جنب پمپ بنزین،خیابان نباتی، تقاطع کاشی سمت راست،پارکینگ حاج قاسم سلیمانی،مجتمع تولیدی حجاب موعود

داخل پارکینگ هست تولیدی باید در بزنید برید داخل