2777
2789
اصلاااا به درد نمیخوره من که خیلی پشیمونم ازشون خرید کردم یه روسری کرپ حریر رنگ یشمی سفارش دادم بعدا ...

یعنی منم عبا نگیرم؟ازشون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 5 اردیبهشت ثبت کردم الان 35 روز گذشته نفرستادن لباس هامو. همه راه های ارتباطی شونم بستن و جواب ن ...

وای منم الان یک ماهه نیم خرید کردم هیچ کسی جوابگو نیس الکی ی کد رهگیری دادن ک میزنه همون مبدا و این بسته تکون نخورده  امام زمان ب کمرشون بزنه چرا اینجوری جواب میدن اه

سلام دوستان. منم خرداد ثبت سفارش کردم.. هم خودم هم خواهرم برا هیچ کدوممون نیومده. دیگه پیام ها رو حتی سین نمیزنن. 

معلوم نیست میخان اذیت کنن یا گمش کردن سفارشو یا چی.. خلاصه که به استرسش نمی ارزه. کاش این تاپیک زودتر زده شده بود

منم بیش از سه ماه هست سفارش دادم. اما ارسال نمیکنن. پیام هم سین میکنن جواب نمیدن. حتما ازشون شکایت میکنم. چون به اسم دین دارن کاسبی میکنن. خواهش میکنم کسی ازشون خرید نکنه. من اردیبهشت ماه سفارش دادم. هنوز به دستم نرسیده

کلا دیر میفرستن 

خواهرم عبا سفارش داد

بعد چند ماه اومد جنس کرپ میخواست یجوریه پلاستیکیه انگار

چروک میشد، رنگش خیلیییییی بور بود نپوشیده داد خشکشویی رنگش کردن

نمی ارزه به استرس و تایم طولانی

وقتی ام به دستت میرسه ممکنه اونی که میخواستی نباشه

تو قسمت رضایتا یه بنده خدایی نوشته بود عباش یه آستینش خوبه اون یکی دو تیکه است، پارچه کم بوده اضافه کرده بودن سرش

هر کُـجا کردم محبّت، غرق محنت شد دلم. یا من این حکمت ندانم یا محبّت بـاب نیست  

یعنی اشتباه ترین کارممکن کردی .من مانتو عبا سفارش دادم با جنس کرپ الیزه .بعداز ۳ماه برام یه مانتو سایز کوچیک با جنس تترون بی کیفیفت فرستادن ویه روسری نخ کش رنگ پریده

منم بیش از سه ماه هست سفارش دادم. اما ارسال نمیکنن. پیام هم سین میکنن جواب نمیدن. حتما ازشون شکایت م ...

برا منم همین کارو کردن از کجا باید شکایت کنیم یعنی دلم خونه ازشون