2777
2789
سلام صبحتون بخیر بعد از یک ماه سفارشم امروز بدستم رسید رنگ عبا کار کاملا متفاوته با عکس ...

من چادر سفارش داده بودم اگه بخوام انصاف رعایت کنم نسبت به قیمتش خوب بود فقط اینکه خیلییییی طول کشید من کلی حرص خوردم

من چادر سفارش داده بودم اگه بخوام انصاف رعایت کنم نسبت به قیمتش خوب بود فقط اینکه خیلییییی طول کشید ...

چادری که شما خریدین خوب بود رفتم چادر بگیرم همه ۶۰۰ به بالا بود؟؟؟؟ دیدم این سایت قیمت پایین زده شما هم خرید کردین جنس چادرش خوبه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادری که شما خریدین خوب بود رفتم چادر بگیرم همه ۶۰۰ به بالا بود؟؟؟؟ دیدم این سایت قیمت پایین زده شما ...

والا نمیدونم شما مد نظرتون چه جنسی هست بنظر من نسبت به قیمتش خوبه اما خیلی طول کشید تا ارسال کردن سر این موضوع من راضی نبودم

من چادر سفارش داده بودم اگه بخوام انصاف رعایت کنم نسبت به قیمتش خوب بود فقط اینکه خیلییییی طول کشید ...

سلامممم من حدود ۵۰ روزه از این سایت خرید کردم به دستم نرسیده چیکار کنم؟ شکایت کنم؟

جنسی که چروک نشه و پرز نگیره؟؟؟چادر شما اینطوریه؟؟؟

پرز که نگرفته چروک هم نه زیاد یکم حالا باز هم نمیدونم هرطور خودتون مایلید دیگه بعدا خدای نکرده ممکنه راضی نباشید من فقط نظر خودمو گفتم تصمیم با خودتون

آره جواب میده کلی هم مودب صحبت میکنه هر دفعه هم کلی عذر خواهی و در نهایت میگه صبر کن😐

سلام عزیزم میشه بگید با چه شماره ای باهاشون تماس می‌گرفتید؟؟

من دوم بهمن سفارش دادم هنوز ارسال نشده و پیام هم می م توی ایتا و با سلام و سایتشون هیچکس جواب نمیده

اگه شماره ای ازشون دارید بفرمایید

منم ۳۵ روزه سفارش دادم هنوز خبری نیست یک ماهه نوشته درحال تولید... گولشون نخوریدارزش این همه استرس نداره باید اطلاع رسانی بشه هیچ راهی هم جز پیام ندارن که جواب نمیدن اصلا

سلام عزیزم میشه بگید با چه شماره ای باهاشون تماس می‌گرفتید؟؟ من دوم بهمن سفارش دادم هنوز ارسال نشده ...

من داخل روبیکا پیام میدادم 

من از سایت سفارش دادم ولی میشد به ادمین ها هم بگی برات ثبت کنن من به ادمینشون پیام میدادم 

سلام عزیزم میشه بگید با چه شماره ای باهاشون تماس می‌گرفتید؟؟ من دوم بهمن سفارش دادم هنوز ارسال نشده ...

سلام چادرت از حجاب موعود به دستت رسید؟ اگر با سایت پرداخت کردی فکر کنم سایتشون خرابه.(میزنه سفارش ثبت شده ولی در اصل ثبت نشده) . 

من الان 3 ماهه مانتوهام رو ندادن، تو کانالش هم کد رهگیری نزده بود ... یه بار میگن ثبت سفارش نشده! یبار دیگه هم میگن ارسال کردیم برو پست،! میگم کد رهگیری ندادید، پست میگه باید کد داشته باشی! 

02133153674

به من این شماره رو دادن... 

ولی کسی تا الان درست پیگیر و پاسخگو نیست. 

اصلاااا به درد نمیخوره من که خیلی پشیمونم ازشون خرید کردم یه روسری کرپ حریر رنگ یشمی سفارش دادم بعداز سه ماه صدبار بهشون پیام دادم یه روسری طرح دار نخی به درد نخور برام فرستادن.

اشتباه خرید ازشون