بگو صبر دونم پاره شد دیگه والا بس که صبر کردم الکی میگه😕
آره بخدا خسته شدم از بس صبر کردم دیگه قیدش زده بودم ولی چند روز پیش یه پیامی اومد نوشته بود بسته شما ارسال شده از حجاب موعود بود اما هر داخل کد رهگیری هم نگاه میکنم داخل کانالشون مال من نیست
خستم از جماعت زندهکش مردهپرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :) ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد! ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهیمون نمی مُرد!نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
هیچوقت به چیزای نتی باورندارم حتی اگه بگن هزارتومنم بازم سفارش نمیدم😐😑
اتفاقا من چنیدن بار از سایت و پیج های مختلف سفارش دادم از خیلیاش راضی بودم مثلا دقیقا مثل چیزی ه من سفارش داده بودم رو تو شهر خودمون چندیدن برابر گرونتر میدادن منم میدیدم هم تنوعش زیاده جنسش هم که میزدن قیمتش هم مناسب تر بود میخریدم
وای باورت نمیشه ولی امروز عصر از پست بهم پیام دادن بیا بستمو تحویل بگیر(اول پیام میدم اگه نری دیگه خودشون میارن) و گرفتمش انقدر خوشحالم که دورغ نبود انگار رایگان بهم دادن