2821
2789
عنوان

بی بی چک

83 بازدید | 6 پست

بچه ها من امروز ۱۲ روز از اقدامم میگذره بیبی انداختم منفی شد ۶۰ روز از اولین روز آخرین پریودمم میگذره دلم درد گرفت ولی هنوز پریودم نشدم چ کار کنم دارم دیوونه میشم افسرده شدم 

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میگم این یک هفته هم صبر کنم بعد برم

عزیزم بری دکتر اول از بارداری مینویسه بعد از ازمایش امپول بهت میده 

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
عزیزم بری دکتر اول از بارداری مینویسه بعد از ازمایش امپول بهت میده 

دیشب زیر دلم یه طرفش تیر میکشید نمیدونم چم شده حالا میرم دکتر اگه نشدم و منفی بود خدا کنه کیست نباشه خسته شدم از بس تو دکترا گشتم 

دیشب زیر دلم یه طرفش تیر میکشید نمیدونم چم شده حالا میرم دکتر اگه نشدم و منفی بود خدا کنه کیست نباشه ...

توکل به خدا ان شاء الله زودتر حل میشه و مامان میشی

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

مرسی عزیزم ان شاءالله آره هرچی خدا بخواد الان به شدت دل درد و کمر دردم فردا موعدمه بالاخره اگه نشدم که بی بی میندازم اگرم شدم تکلیفم مشخص میشه مرسی ازت که وقت گذاشتی برام آبجی جونم💞