2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن؟ من ک خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 76 پست
والا من انقد دیگه بهم فشار اومده عصبی شدم الان میخام ی مانتو بخرم اینترنتی(بخاطر بچه نمیتونم برم بی ...

وای دقیقا پسرمنم مترمون رو قیچی قیچی کرد😐🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم منم🥲 من ی پسر ۱۸ماهه دارم ی پسر ۳ ماهه خیلی داغونم البته یدونم ۲۷ساله دارم ک ب مراتب پرروتر ...

عزیزم، چقدر نزدیک به هم، خدا بهت سلامتی و قوت بده، من با یه بچه 3 ساله هنوز  جرات نمیکنم به بعدی فکر کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا نمیخوره همش ضعیفه مریض میشه ک بماند!  سفره ک پهن میشه کلی ادا درمیاره نمیاد سر سفره. وقتی م ...

بچه ست دیگه...یه جوری مدیریت ش کن...همین الان گل پسرم بالای گردن م نشسته دارم پیام میدم...۵سالشه😁😍🙄🤭

من‌یه دختر 18 ماهه دارم. چند دقیقه پیش داشتم به خودم میگفتم از وقتی خدا دخترمو بهم داد تازه فهمیدم زندگی یعنی چی. بچه خیلی‌ عشقههههههههه

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
بگو ببینم من تا بهت ثابت نکنم از تو بدبخترم ولت نمیکنم😅 من ی پسر ۱۸ماهه دارم ی ۳ ماهه و ی شوهر ۲۷ ...

😂🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکنه بدبخت باشیم 

خب به نام خدا  ی دختر 8 ساله دارم   ی پسر 5 ساله  ی دختر و پسر 4 ماهه ی، شوهر خنگ و غرغرو 😂

ببین اخه 😂😂

وااای پوکیییدم🤣🤣🤣 اخه دقیقا بچه منم اینجوریه الان🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم، چقدر نزدیک به هم، خدا بهت سلامتی و قوت بده، من با یه بچه 3 ساله هنوز  جرات نمیکنم به بعد ...

منم جرات نمیکردم ناخواسته بود و شوهرم نذاشت سقط کنم البته الان خوشحالم از بودنش ولی خیلییییی خستم بازم خداروشکر

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم