2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن؟ من ک خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 76 پست
😂🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکنه بدبخت باشیم  خب به نام خدا  ی دختر 8 ساله دارم   ی پسر ...

عزیزم😍

چجوری بعد دوتا بچه دوقلو شده؟

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
قول میدم شرایط من از همه تون بدتره قوللللل

نه بخدا. من امروز فروشنده ی مغازه آخری گفت شما خیلی صبورین. من بودم با پشت دست می زدم دهن بچم. اینو بعد اینکه سه مدل بستنی به گفته خودش خریدم و هیچ کدومو لب نزد و فقط نق میزد من این مدل نمی خوام. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکنه بدبخت باشیم  خب به نام خدا  ی دختر 8 ساله دارم   ی پسر ...

فقط خدا کمکت کنه عزیزم همین😅

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
وااای پوکیییدم🤣🤣🤣 اخه دقیقا بچه منم اینجوریه الان🤣🤣

😂😂 همش میترستم بیفته گردنش درد بگیره از دستش مبل هارو پارچه انداختم فرشارو روفرشی انقد شیطونه کثیف کاری میکنه😕

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

غذا نمیخوره همش ضعیفه مریض میشه ک بماند!  سفره ک پهن میشه کلی ادا درمیاره نمیاد سر سفره. وقتی م ...

دختر منم 19 ماهشهه به خدا دیگه دیوونم کرده جونم درمیاد تا دوقاشق غذا بخوره جوری که هر دوتامون میشینیم گریه میکنیم باهم، بدنش ضعیفه وزنش کمه تند تند مریض میشه زیاد دکتر بردیم همه جور شربت و دارو دادیم ولی این میخواد منو دق بده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
نه بخدا. من امروز فروشنده ی مغازه آخری گفت شما خیلی صبورین. من بودم با پشت دست می زدم دهن بچم. اینو ...

وای خدا چقدر خندیدم🤣 بچه ها که خسته میشن الکی بهانه میگیرن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پودر گین آپ بهش بده اشتها آور عالی میشه

میترسم ضرر داشته باشه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
😂😂 همش میترستم بیفته گردنش درد بگیره از دستش مبل هارو پارچه انداختم فرشارو روفرشی انقد شیطونه کثیف ...

ما ترس جون خودمونو داریم فقط.

چون اصولا ماهاش تو هواست و لگد میزنه 

بارها خورده تو سروصورتمون

همین دیشب زد تو دماغم مردم😐🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم خوشبحالت...منم دوستدارم دوتای دیگه اضاف کنم ولی عصاب ندارم😂😂😂

مرسی منکه اعصاب خوب و بود ب ریلکسی معروف بودم دارم منفجر میشم 😅😂ولی عاشقشونم زندگیم انقد بامزه س ک نگو مهد کودک دارن 😂🤣