2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین شارژی یه مدت استفاده میشه بعدش به کار نمیاد. اگه در حد نو بگیری به نظرم بهترع.

پس منم داره کلا روهم رفته ۲ تا تابستونم ازش استفاده نکرده با نو فرقی نداره فقط الکی جا گرفته.

حالا چقدر میخوای هزینه کنی؟

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

من ک مامانم تو سیسمونی پسرم براش خرید الان پسرم پنج سالشه همش سوار میشه دخترمم یک سالشه اونم خیلی دوست داره همش تو ماشینه.نو بگیری بهتره

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

اگه دست دوم ترتمیزو خوب پیداکنی خب خوبه به صرفه تره،چون بچه ها واقعا زیاد استفاده نمیکنن که،فقطم چیزیش که مهمه باطریشه،مال پسرمن سه ساله داره هرسال زمستون چون استفاده نمیکنه باطریش میخابه خراب میشه ،دوباره بعد عید که هوا خوب میشه براش باطری میخریم،حالا امسال اول سرما باطریشو دراوردیم دیگه سالم مونده باشه یا نه رو نمیدونم

هشت میلیون فقط دسته دوم گیرم میاد

نه عزیزم نو هم هست.بگرد

کجا زندگی میکنی؟

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂