2777
2789

من خیلی قبول دارم. مثلا ما توفامیلمون افرادی میبینم شاید ازدواجاشون خیلی خوب نبوده ولی باز خدا به خودشون یه زرنگی و تیزی داده خیلی قشنگ زندگیشونو جمع میکنن باور کنین قشنگ حقشونو میگیرین یا اعتماد بنفس دارن. حالامثلا من شاعلم ولی خیلی وسواسای فکری دارم یا استرسی ام یا شجاع نیستم راحت حرفمو بزنم. دیگه تو ذاتمه و زیادم رنج میکشم😞

☆ تو به راحتی میتونی با اموزش دیدن تمام این نقص هاتو درست کنی و همونی بشی ک دوست داری 

تمام مشکلاتت راه حل داره

خودسازی و رشد فردی مهمترین چیز تو داشتن یه زندگی ایده اله

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
☆ الان من که ماشاله لاحول ولا قوه الا بالله خدا از همه چی بهترینشو بهم داده انسان نیستم به نظرت؟؟؟؟؟ ...

خب درسته . خدا رو شکر که دارین. ولی یه بخشی هست که پایینتره و باید براش تلاش کنیم لااقل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب درسته . خدا رو شکر که دارین. ولی یه بخشی هست که پایینتره و باید براش تلاش کنیم لااقل

☆ دقیقا همینه دیگه

باید تلاش کرد رسید ب چیزایی ک میخوایم 

حالا هم از نظر فردی هم مادی هم معنوی و...

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
☆ تو به راحتی میتونی با اموزش دیدن تمام این نقص هاتو درست کنی و همونی بشی ک دوست داری  ...

اتفاقا خیلی احتیاج دارم چون خیلی رنج میکشم. شاغلم ها. ولی احساس لذت نمیکنم. یک ترسی در باطن دارم. چون شوهرم خسبسه و تو خرج کردن پولم اذیت میشم. اونم بیشتر حقوقم دست شوهرمه. هرشب بحث. هر شب ناراحتی. هی دوس دارم جدا شم. هی میگم جای امن و امانی با یه بچه ندارم.