2777
2789

تو این سن کم خودمو بدبخت کردم،بخاطر ترس غرغرای شوهرم به بدن خودم آسیب زدم،دکتر گفت دیسک کمره و دیسکم شل شده،نمیتونم زیاد بشینم با عذاب غذا میخورم کمرم زود خسته میشه و سریع باید دراز بکشم،فعالیتم به حداقل رسیده سریع درد میاد سراغم،شوهرمم کمکم نمیکنه دیشب بهش گفتم از این به بعد باید خیلی بهم کمک کنی حالا نوبت توعه که کمک دستم بشی گفت من کمک دست بابامم نبودم چه برسه به تو😔ازش خواستم یه پماد بزنه به کمرم گفت بزنم باید پاشم دستمو بشورم،خودت بزن...

هعی خدا💔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

هوای خودتو داشته باش فیزیوتراپی برو کار سنگین نکن دردات کم میشه مال من نسبت به قبل خیلی بهتره با اینکه بارداری و زایمان هم داشتم قبل بارداری بیشتر درد میکشیدم تا الان ولی خیلی رعایت کردم ورزش کردم بهتر شدم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هوای خودتو داشته باش فیزیوتراپی برو کار سنگین نکن دردات کم میشه مال من نسبت به قبل خیلی بهتره با این ...

تا اخر عمر باهامه؟یا کامل رفع میشه با مراعات کردن؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اخر عمر باهامه؟یا کامل رفع میشه با مراعات کردن؟

دکتر به من گفت خوب شدنیه با رعایت کردن پیاده روی سبک کن سنگین بلند نکن ورزش مناسب مثل پیلاتس انجام بده فیزیوتراپی برو 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خیلی رعایت کن  من دکتر گفت دیسکم پاره شده خیلی نگرانم بخاطر بلند کردن یه سطل اب اینجور شدم&nbs ...

منم یه طرف تشک تختمونو بلند کردم اینجور شدم  الکی الکی

شما دردات چجوریه؟میتونی بشینی؟

منم یه طرف تشک تختمونو بلند کردم اینجور شدم  الکی الکی شما دردات چجوریه؟میتونی بشینی؟

من یهو احساس کردم کمرم شکست نمیتونستم جم بخورم کامل فلج شدم یا یه تکون ساده جیغم درمیومد الان دردام کمتره ولی باید ۲۰ روز استراحت مطلق باشم 

خیلی میترسم کارم به عمل بکشه

من یهو احساس کردم کمرم شکست نمیتونستم جم بخورم کامل فلج شدم یا یه تکون ساده جیغم درمیومد الان دردام ...

ایشالله ک نمیکشه

عملم میگن خوب نیست تغییری نمیکنه ادم خیلی از عمل کمر بد میگن