2777
2789
عنوان

مردم قم،😭

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که نمبشناختیم خواستم خیر سرم جایی باشه که تخت داشته یاشه

ببخشید که بعضی از هشهریامون باعث شدن خاطره بدی از شهرمون داشته باشید .

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

ما هروقت میریم قم معمولا میریم سوییت...به نظرم بهتر از هتله...بالاخره هرجا باشه ادم خوب هست بدم هست..نمیشه اینطور قضاوت کرد درباره یه شهر...

ماهم یه بار رفتیم یه شهری برا دکتر بچم...خیلی برخوردا بد بود چند جا...ولی خب تو همون شهر آدم خوب هم به پستمون خورد

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ببخشید که بعضی از هشهریامون باعث شدن خاطره بدی از شهرمون داشته باشید .

یه بارم رفته بودیم قم برای زیارت بعد چادر پوشیده بودم و چون چادری نبودم درست نمی تونستم چادر جمع کنم یک مقدار موهام آمده بود بیرون!  یه آخونده انقدر جلو بقیه داد کشید سرم! اولش تعجب کردم بودم که آخونده با کی داره دعوا می کنه!  بعد دیدم داره منو نگاه می کنه اصلا تعجب کرده بودم که این آبروریزی و داد زدن یعنی چی!  خوب مثل آدم آروم بهم می گفت! چقدر حس بدی گرفتم! 

یا ارحم الراحمین
یه بارم رفته بودیم قم برای زیارت بعد چادر پوشیده بودم و چون چادری نبودم درست نمی تونستم چادر جمع کنم ...

میدونم عزیزم .من خودم مانتویی هستم و اخرین باری که سمت حرم رفته بودم حدودا دوماه پیش بود که با همسرم بودم 

پالتوی بلند و گشاد تا روی ساق پا و شلوار بگ مشکی پوشیده بودم با شال مشکی و فقط کمی موهام بیرون بود که دو نفر بهم تذکر دادن و بحث کردیم باهم 

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.