ما مسافریم پریشب قرار بود به جای قم بمونیم کاشان انقد برف شدید بود مجبور شدیم بمونیم قم.رفتیم هتل جمیل...انقد برخورد کارکنان افتضاح بود که خدا می دونه بعدش اتاقو تحویل گرفتیم. رفتیم بیرون یه رستوران بود ارگ رفتیم اونجا تو اون سرما همه جاشون داشت اب میداد دو ساعت نشستیم تا یکی بیاد سفارش بگیره گفت حساب کنین بعد آماده کنیم مام که دیگه. داشتیم یخ میزدیم به شوهرم گفتم پاشیم بریم بعذرقتیم دیدیم یه رستوران زده ارزنده....
ما هروقت میریم قم معمولا میریم سوییت...به نظرم بهتر از هتله...بالاخره هرجا باشه ادم خوب هست بدم هست..نمیشه اینطور قضاوت کرد درباره یه شهر...
ماهم یه بار رفتیم یه شهری برا دکتر بچم...خیلی برخوردا بد بود چند جا...ولی خب تو همون شهر آدم خوب هم به پستمون خورد
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ببخشید که بعضی از هشهریامون باعث شدن خاطره بدی از شهرمون داشته باشید .
یه بارم رفته بودیم قم برای زیارت بعد چادر پوشیده بودم و چون چادری نبودم درست نمی تونستم چادر جمع کنم یک مقدار موهام آمده بود بیرون! یه آخونده انقدر جلو بقیه داد کشید سرم! اولش تعجب کردم بودم که آخونده با کی داره دعوا می کنه! بعد دیدم داره منو نگاه می کنه اصلا تعجب کرده بودم که این آبروریزی و داد زدن یعنی چی! خوب مثل آدم آروم بهم می گفت! چقدر حس بدی گرفتم!