2777
2789
عنوان

دلم گرفته

150 بازدید | 32 پست

ن میتونم برم جایی ن کسی میتونه بیادپیشم رفیقام مسخرم میکنن ۲۰سالم شدبابام گیرمیده همش دیروزیه ساعت رفتم تابازارباخالم برگشتم امدم خونه یه دعوا راانداخت که نگم دیگه بریدم ازخودکشی میترسم ترسم ازنایودشدن مامانم وگرنه اینجوری نمیترسم راهنماییم کنین چیکارکنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختر قوی باش بجای لج باخودت و اونا

سعی کن قلق ادما رو پیدا کنی و ازهمون در وارد شو و راحت فکر ادما رو تسلیم خودت کن

ک هرجا بری کاری بهت نداشته باشن بابات لابد علتی داره برا کارش علتش بپرس و توصیح بده براش  ک نیاز داری ب چرخیدن و...

دختر قوی باش بجای لج باخودت و اونا سعی کن قلق ادما رو پیدا کنی و ازهمون در وارد شو و راحت فکر ادما ...

بایام اصلاادمی نیس که بخوادبابچه هاش حرف بزنه اگه ماکاری نکرده باشیم یکی دیگ الکی بندازگردن مابدون سوال جواب فقط فوش میدع .......دلم خونه به خدابچه ایی نیستم بخوام روحزفشون حرف بیارم

بایام اصلاادمی نیس که بخوادبابچه هاش حرف بزنه اگه ماکاری نکرده باشیم یکی دیگ الکی بندازگردن مابدون س ...

میدونم عزیزم اگه برات مهم نبود تاپیک نمیزدی

ولی بازم باورم اینه قلقی داره

به رفتارش دقت کن و دورش بچرخ و هواشو داشته باش کم کم خودت راه حلشو پیدا میکنی 

میدونم عزیزم اگه برات مهم نبود تاپیک نمیزدی ولی بازم باورم اینه قلقی داره به رفتارش دقت کن و دورش ...

همه این کاراکزدیم برمیگرده به ذاتش ک خوب نمیشه دقیقاامثل عمه هام هست کلافه شدم دیگ فقط شب روزخداصدامیزنم دیگه راهی جزخداندارم

همه این کاراکزدیم برمیگرده به ذاتش ک خوب نمیشه دقیقاامثل عمه هام هست کلافه شدم دیگ فقط شب روزخداصدام ...

ما صد دفعه هم بگیم تو وقتی باورت اینه تغییر نمیکنه

هرگز تغییز نمیکنه و مجبوری اونجا صبوری کنی  تا بعدا ک انشالله ازدواج خوبی کنی و بری پیش شوهرت وخونواوش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز