2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست
ما صد دفعه هم بگیم تو وقتی باورت اینه تغییر نمیکنه هرگز تغییز نمیکنه و مجبوری اونجا صبوری کنی  ...

چون واقعاتغییرنمیکنع فقط اون خدا میتونه اخلاقش تغییریده یکم به خانواده توجه کنه حس پدرانه داشته یاشه تشنه محبتش هستیم دراین حد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون واقعاتغییرنمیکنع فقط اون خدا میتونه اخلاقش تغییریده یکم به خانواده توجه کنه حس پدرانه داشته یاشه ...

محبت کن خدا خووش بخاطر درست بودن فکر وعقیده و رفتارت زندگی خوبی بهت میده مام مجرد بودیم  خیلی اذیت میشدم خیلی.برای ی دختر مجرددهم تفریح با دوستاش مهمه و درس خوندن

اما هرچی سنم بیشتر شد بیشتر بهشون محبت میکردم و باعث شد زندگی رو به جلوم رصایت بخش باشه و خدا راشکر هرچی دارم الان از دعای مادرم و همون حس رضایت اوناس از من

عزیزم مشکلات همیشه وجود داره و  فرقی نداره کنار کی باشی 

اما مدیریت اونا مهمه و اینکه خودتو دختر قوی نگه داری ..اگه نمیزاره بری بیرون درستو بخون و بزار ایندت با دستای خودت درست بشه این شاید برات یه فرصتی باشه

[QUOTE=274355220]عزیزم مشکلات همیشه وجود داره و  فرقی نداره کنار کی باشی  اما مدیریت اونا مهمه و اینکه خود ...[/QUOTEهمبن کاردارم میکنم وقتی حسرت خیلی چیرابه دلم موندمیخوام تلاش کنم جوری زندگی خودم خودم تغییریدم فکرم بازکنم بتونم درآینده یکی خدانکرده مشکل زندگیشون مثل من بودراهکاربدم یاکمکی کنم

از اون کارهای که بابات بدش میاد پرهیز کن .... قبل رفتن جای ازش اجازه بگیر ..... اون هم پدرته دوستت د ...

بیین من اصلاادم لجبازیاکلیدی نیستم بهش میگم جوری برخوردمیکنه انگارباپسربودم بیرون اخلاق خیلی بدی داره ازخدامیخوام هیچ پدری بابچه اش بدتباشه

آفرین همین الانم معلومه برای تربیتت زحمت کشیدن که اینطور عاقلی

دردورنجرمن عاقل کردتلاش هم کردن اصلااناشکرنیستم سایشون بالاسرم خودش خیلی برام خداروشکر بخاطربودنشون 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز